bibor80 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Witam Mam zamiar zmienic swoj seryjny komin na jakis basowy. Wydech ma byc glosny (oczywiscie w granicach zdrowego rozsadku) i co najwazniejsze znacznie mniejszy niz ten montowany fabrycznie, ktory wyglada jak zdjety z traktora. Ostatnio zastanawialem sie nad tlumikiem Scorpion, ale gdy pytalem w sklepie to gosc powiedzial, ze one nie sa zbyt dobre. Polecal mi Acrapovic, Yoshimura i Micron. Jesli ma ktos jakies doswiadczenia z tymi tlumikami to prosze o opinie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Z doswiadczenia wiem ,ze w sklepie poleca to na czym maja najwiekszy zysk :banghead: Slyszalem jak Skorpion gada i jest naprawde fajny efekt I nie powiem zeby byl nie trfaly :flesje: Najlepeij posluchac tylko warunek na takim modelu moto co Ty posiadasz motor motorowi nie rowny :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 20 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 No wlasnie slyszalem wydech Scorpiona w Gsxr 600 i gadal super, a w dodatku byl krotszy o polowe od mojego. Mysle, ze w moim tez byloby ok, no ale koles dal mi teraz do myslenia, wiec szukam opini i rad uzytkownikow. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Sam latam na gsxr i mam jakis nie firmowy tlumik(chyba) sportowe brzmienie itp nikt nie chce latac za mna :banghead: :banghead: ryk jest taki ,ze zona wie jak wracam do domu wiec mysle ,ze nie zawsze trzeba wydac kupe kasy na komin zeby miec porzadany efekt :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 A Scorpion i Micron z tego co wiem to z tej samej fabryki wychodzą :bigrazz: Czasami od takiego pie*dolenia w sklepach można dostać mętliku we łbie. Ze Scorpionów przynajmniej nie odchodzą naklejki z napisem tak jak np. z mojego Akrapović'ia kupionego za ciężkie pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 (edytowane) no ale nalepka do akrapa to juz jest bajecznie tania , jak co to yoshimure niema problemu z nalepka bo jest nitowany emblemat ! a co do Bibora80 niekupuj nowej koncowki bo sie wyplacisz i ch** to Ci da poza jakims dzwiekeim za te pieniadze kupisz niezla markowa uzywke pelnego ukladu wydechowego Edytowane 21 Października 2009 przez szramer Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Miałem kilka puszek w swojej padace, Micron, Art, Bluflame, Scorpion (założone tylko dla nagrania dźwięku), teraz mam jakąś samoróbkę i ma równie fajny basik. Kumple mają akrapy i yoshki, i jedno co mogę powiedzieć to to, że one wszystkie brzmią podobnie. Co byś nie kupił to i tak będziesz zadowolony. I zgadzam się ze szramerem, nie ma większego sensu kupować nówki, używany markowy przelot za 50 funtów będzie równie dobry. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 zgadza się, lepiej używke a cały komplet od kolektora. w R6 mam Microna i nie narzekam, w F4 miałem Gannelli i mówiąc szczerze Miron lepiej brzmi pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Dzieki Panowie. W sumie za sama puche musialbym zaplacic min 300 euro, wiec poszukam jakiegos calego ukladu wydechowego. Nie mam cisnien, ze puszka musi byc jutro, dlatego poszperam po sieci i zorientuje sie jak wyglada sprawa uzywanego kompletnego wydechu. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Dzieki Panowie. W sumie za sama puche musialbym zaplacic min 300 euro, wiec poszukam jakiegos calego ukladu wydechowego. Nie mam cisnien, ze puszka musi byc jutro, dlatego poszperam po sieci i zorientuje sie jak wyglada sprawa uzywanego kompletnego wydechu. Pzdr i tak trzymaj :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi