CHUDY CROSS ENDURO Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Witam mam problem z obrotami silnika wskazówka dochodzi tylko do siedmiu obrotów a powinien dojść do trzynastu jak przekracza siedem tysięcy obrotów to traci moc i się dusi nie chce szybciej jechać.. CO robić czekam pilnie na odpowiedz. Pozdrawiam CHUDY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Zacznij od podstaw czyli zmień świece, wyczyść gaźnik. Powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Radzę sprawidzić zawór wydechowy bo to właśnie nie otwieranie się zaworu jest typowym objawem braku mocy w wyższych partiach prędkości obrotowej i "niedokręcania" się do pełnych obrotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Suzuki ts 50 nie ma zaworu wydechowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
habadyś Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 a wczesniej ci sie krecila dobrze? jesli tak to tlok padl a jesli nie to jest zablokowana na koncowce wydechu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Jak moto jest nowsze to masz zawór wydechowy mógł paść . umnie to wygłuszenie tłumika sie oderwało :D rozciołem dyfa i wyje*ałem;) kręcił mi sie na 6 tyś... a jak wyje*ałem to na 13 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi