Gość Lukass Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Witajcie! Jako że za oknem coraz gorzej, rozpoczynam poszukiwania garażu. Kilka obejrzałem, ale... i szukam dalej. Miejsce: Mokotów powiedzmy. Okolice Czerniakowskiej, Gagarina, Sobieskiego, Powiśle itp. Garaż nie musi być ogrzewany, byle by było światło, gniazdko i miejsce do rozebrania motocykla na części (musze zrobić zawory, dorzucic przekaźniki do świateł itp.). Miejscówka na dwa motocykle - mój i siostry. Cena: pewnie do 100 zł na miesiąc na głowę. Dobrze by było, gdyby było to gdzieś na terenie strzeżonym. Miejsce w garażu podziemnym, gdzie wokół stoją samochody i każdy ma dostęp do mojego moto - odpada. Mam "trochę" kluczy i w razie czego mogę coś pomóc naprawic itp. Łukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Czesc, tez szukam garazu w tej okolicy. Jesli bylby odpowiednio duzy moze zmiescilyby sie 3 moto? Ja raczej nie planuje nic w moim rozkrecac, jedyne co to zeby moznabylo nim w razie potrzeby wyjechac. Im taniej tym lepiej Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Jak cos znajdę to dam cynk :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Jeżeli pasuje wam w śródmieściu na Wilczej to odezwijcie się na PW. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cender Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Jeśli interesuje Was miejsce na Bruna (na tyłach SGGW) dajcie info na PW. Parking podziemny w apartamentowcu, ochrona 24h na dobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 a za ile? I czy to garaż, czy miejsce parkingowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 U mnie 50 za szt i jest to garaż w studni. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cender Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Miejsce parkingowe w podziemnym parkingu. Cena do dogadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porzy Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 miejsca garażowe dla motocykli w cenie 65 pln za miesiąc. temperatura stała na parkingu podziemnym, kamery, ochrona która ma obowiązek przejśc kilka razy dziennie po parkingu. mokotów, ul. bukowińska Zainteresowanych prosze o konatkt 666 820 217 lub pw Cytuj www.klasyki-prl.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 (edytowane) Wawa-Włochy niedaleko Połczyńskiej, zamknięte osiedle, oświetlony, ogrzewany garaż podziemny z monitoringiem. Mam wolnych 5 miejsc. Cena do dogadania. Info na PW. Edytowane 17 Października 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Wawa-Włochy niedaleko Połczyńskiej, zamknięte osiedle, oświetlony, ogrzewany garaż podziemny z monitoringiem. Mam wolnych 5 miejsc. Cena do dogadania. Info na PW. za ile jak dla mnie?? :biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 za ile jak dla mnie?? :biggrin: :icon_mrgreen: Nie wypłacisz się :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Nie wypłacisz się :icon_mrgreen: może jakoś dam rade.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasiek_1984 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 może jakoś dam rade.... watpie zeby Ci sie udalo, lepiej oddaj klucze tesciowej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 watpie zeby Ci sie udalo, lepiej oddaj klucze tesciowej :biggrin: spoko, mam "wytrych" :icon_mrgreen: .... i niebiewskiego pajlota :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi