krystiann Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Witam wszystkich mam problem odnosnie skutera Speedfight 98rok LC strasznie kopci chwile chodzi i sie dusi jak mu sie da gazu na wolnych chodzi normalnie tylko mocno kopci -czyscilem gaznik -zbiornik paliwa -sprawdzalem dozownik oleju -plyn chlodzacy ok -sciagalem glowice nowa uszczelka gumowa +silkon wrazie czego ;D no sam juz nie wiem;/ jesli ktos wie co moze to powodowac prosze o rade czy moze dostac sie plyn chlodzacy przez pompe wody? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pypek9 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 jaki kolor świecy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Witam wszystkich mam problem odnosnie skutera Speedfight 98rok LC strasznie kopci chwile chodzi i sie dusi jak mu sie da gazu na wolnych chodzi normalnie tylko mocno kopci -czyscilem gaznik -zbiornik paliwa -sprawdzalem dozownik oleju -plyn chlodzacy ok -sciagalem glowice nowa uszczelka gumowa +silkon wrazie czego ;D no sam juz nie wiem;/ jesli ktos wie co moze to powodowac prosze o rade czy moze dostac sie plyn chlodzacy przez pompe wody? pozdrawiam Po co sciagales glowice? Na jaki kolor dymi? Bialy? Jak sciagales glowice to glowica do planowania + nowa uszczelka pod glowice i dokrecic trzeba odpowiednim momentem... To nie dekiel zeby od tak odkrecac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpszak Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 jeśli bardzo kopci może to być wina tego ze na przykład za dużo pobiera oleju. Jesli robisz mieszanki mogą być złe proporcje. wydaje mi sie ze napewno jest wina w dozowaniu płynów do silnika lub chłodzeniu. LECZ NIE JESTEM PEWIEN GDYZ NA SKUTERACH SIE NIE ZNAM :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi