siecki Opublikowano 24 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2004 Witam.Przymierzam się do kupna tego motocykla. Jeśli ktoś z was ma jakieś doświadczenia z tym moto to proszę o wasze opinię. Jakie ma wedy zalety Czy w ogóle warto nabyć tego sprzęta.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siecki Opublikowano 30 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2004 Juz kupiłem. Czy ktoś może posiada serwisówkę?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 30 Marca 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2004 Heh, ja nie mam, ale pośmigasz ze mną w terenie?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Opublikowano 30 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2004 Witam Dominik mam pytanko czy na poligon w biedrusku musze miec jakies pozwolenie zeby polatac w terenie jak tak to gdzie moge je zdobyc? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siecki Opublikowano 31 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2004 Quwa jak masz jakieś pytanie do Dominika to zadaj je na PW albo stwórz temat a nie wpierdalsz posta zupełnie nie na temat. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Opublikowano 31 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2004 BARDZO MIŁY KOLEGO NIKT TOBIE NIE KAZE CZYTAC MOICH POSTOW I NIE SADZE ZE TAKIE COS BEDZIE DLA KOGOS PROBLEMEM.MYSLALEM ZE MOTOCYKLISCI TO JEDNA BRAC ALE JAK TO W ZYCIU ZDARZAJA SIE " SPRAWNI INACZEJ" pozdrowienia Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siecki Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Poprostu mam dosyć tego że za każdym razem gdy mam jakąś pilną sprawę ktoś wstawia posta zupełnie z innej beczki. I nie wydaje mi się żeby było problemem napisać nowy temat lub skontaktować się przez GG lub PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2004 to ze motocyklisci to niby jedna brać to nie znaczy że możesz robic wszystko i zostanie ci to wybaczone :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2004 A CO JA TAKIEGO ZROBILEM LUDZIE NIE MACIE INNYCH PROBLEMOW Z IGLY ROBICIE WIDLY OK PRZEPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siecki Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Spoko nie robię z igły wideł tylko poprostu zdażylo mi się kilka razy pod rząd na tym forum, że mając jakieś konkretne zapytanie otrzymywałem jednego sensownego posta po czym następowała zmiana tematu. To tak jak byś w normalnej rozmowie pytał o coś a towarzystwo miało Cię totalnie w dupie, a to że akurat Tobię się oberwało to przypadek poprostu wyczerpała się moja cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siecki Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Graba na zgopdę i kończymy temat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2004 ok wiem o co chodzi ja sie nie gniewam przyznaje sie do bledu GRABA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi