seba13 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Witam . Jakis czas temu zakupiłem zestaw napędowy do cebry , stary jeszcze dał rade do końca sezonu i postanowiłem wymienić go właśnie teraz. Tylko jest mały problem , bo nie wiem czy zgubiłem czy nie było zakuwki :lalag: .Łańcuch to D.I.D 525 VX (ZJ) X108 ogniw . Nie mogę nigdzie w internecie zdobyć zakuwki do tego łańcucha . Czy można dobrać jakąś inną (pod inny łańcuch) np. pod 525 VM dziękowa :buttrock: Cytuj Junak dla każdego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 www.larsson.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba13 Opublikowano 11 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 szukałem nie znalazłem odpowiedniej. :P Cytuj Junak dla każdego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 http://www.motor-land.com.pl/data/pdf/did.pdf Strona 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi