baba_zanetti Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 chodzi o poxylinę jako wyełnienie rys, potem zrównać i dobrać kolor. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Dekle sa anodowane. Dlatego jest to takie trwałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
George954rr Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Ja poszpachlowałem mój dekiel w CBR zwykłą szpachlą samochodową na to podkład i czarny mat. Przez rok użytkowania nic sie nie działo az do TEGO zdażenia póżniej znów szpachla i jeżdzi do dziś :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 nic sie nie działo az do TEGO zdażenia póżniej znów szpachla i jeżdzi do dziś :biggrin: Obrabiałeś szpachlówkę płytą chodnikową? :icon_mrgreen: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi