soulreaver Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 (edytowane) Witam. W maju tego roku, po zakupie motocykla, wymieniłem w nim olej. Kupiłem 4 x 1l, a do silnika mieści się 3,2l, więc zostało mi 800ml czystego oleju. Na zimę mam zamiar znów wymienić olej i tutaj pojawia się pytanie; Czy wystarczy że kupię 3 x 1l nowego (identycznego) oleju i doleję 200ml tego, który pozostał z poprzedniej wymiany, czy dać sobie spokój z takimi oszczędnościami? Edytowane 3 Października 2009 przez soulreaver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandżo Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Co masz na myśli pisząc z "takimi oszczędnościami"? Olej to nie piwo i Ci nie wygazuje, no chyba ze muszki ci do butelki weszły bo butelki nie zakręciłeś. :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Witam. W maju tego roku, po zakupie motocykla, wymieniłem w nim olej. Kupiłem 4 x 1l, a do silnika mieści się 3,2l, więc zostało mi 800ml czystego oleju. Na zimę mam zamiar znów wymienić olej i tutaj pojawia się pytanie; Czy wystarczy że kupię 3 x 1l nowego (identycznego) oleju i doleję 200ml tego, który pozostał z poprzedniej wymiany, czy dać sobie spokój z takimi oszczędnościami? Wystarczy 3 litry. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 3 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Dzięki, kupię 3l :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Spokojnie możesz dolać. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi