chorcio Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Witam, w jaki sposób doczyścić lub czym to zrobić łatwo, tanio i przyjemnie aby odzyskać blask z krawędzi żeberek na silniku. Silnik mam pomalowany oryginalnie na czarno, natomiast na tych krawędziach są takie brudne ślady. Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 drobny papierek, typu 1000, albo ewentualnie nierdzewny drapak do garnków i troszkę pracy... Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Z papierem prubowałem, ale kiepsko szło zobaczę jeszcze z tym drapakiem. Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 kolego ja kiedys czyscilem gasnica jakies 10 minut zostawilem piane i pozniej karszer caly brut schodzil,ale Ja mialem smar itp :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi