HunterM Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Oj będzie bolało finansowo. :bigrazz: Myślę że nie tylko :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Moim zdaniem to powinieneś dać do jakiegoś dobrego mechanika jak się nie znasz i powiedzieć mu niech ci powie co się dzieje, Pamiętaj jednak że może cię spompować na kase wymyślając jakieś inne rzeczy, jeśli rozrząd będzie do roboty to masz koszt łańcucha ślizgów i napinaczy <- czyli małe koszta będą ale ja obstawiam na zaworach samochody też tak chodzą jak mają źle wyregulowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi233 Opublikowano 30 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Witam ponownie dzisiaj oddałem do serwisu. Najciekawsze jest to że mechanicy młodsi niż ja :) ale to chyba o niczym nie świadczy ... wstępnie ustaliłem z nimi że ten rozrząd do wymiany zamówili firmy DID ale nie wiem czy sam łańcuch czy komplet koszt 250 zł. Do tego regulacja luzów zaworowych i tu spodziewam się schodów... obaczymy jak będzie i co tam powymyślają. Będę informował na bieżąco jak sprawa się przedstawia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Po regulacji spodziewaj sie, że koszt może wzrosnąc/nie musi o ilosc płytek, bo coniektore pewnie trzeba będzie dokupić. W skrajnym wypadku 16 szt :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukikali Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Witam wszystkich :)Jestem tu nowym użytkownikiem i wiem że temat jest stary ale nie mogę rozwiązać problemu stukotu przy 4 tyś obrotówKolego hubi233 jeśli możesz to napisz co wymienili na serwisie i czy pomogło,w jaki sposób rozwiązałeś problemdziękuję za odpowiedź pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi