jimi11 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 W GN 125R 97r. luzy zaworowe sa na srubkach? Posiada ktos serwisowke? Przeszukalem caly internet i nie znalazlem. Moze byc serwisowka od: DR, GZ i GS 125. Z gory dzieki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Nie wiem jak 125 ale GN250 na pewno ma śrubki bo kiedyś złamałem klucz przy kontrowaniu zaworu i końcówka wpadła mi do silnika. :banghead: :biggrin: A wartości luzów znajdziesz w tabelach Autodata. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 no sa srubki na 100% IN 0,13-0,19 MM EX 0,19-0,25 MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 21 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Ok. Dzieki! W serwisowce w warsztacie jest: 0,08-0,13 Jeszcze jutro zajrze. Szukam manuala do niego. Jakby ktos mial to b. prosze o link. Pisalem w odpowiednim dziale, ale tam niestety nikt sie nie zainteresowal. Nie chodzi mi tylko o wartosci luzow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 (edytowane) tak sory pomyłka zle spojrzałem na rok produkcji, dla tego modelu na in i ex jest tak samo 0,08-0,13 MM Edytowane 22 Września 2009 przez żubr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi