KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Też lece coś koło 15-ej ....... poniżej 180 km/h nie schodzę ..... Rebciu spakuj sie w Czwartek kurna i z roboty ruszaj czy nie możesz? :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirdawid Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 http://www.borki.pl/ I już to gdzieś pisałam, ale na wszelki wypadek raz jeszcze ;) Nie wpisujcie w dżipiesa współrzędnych podanych na stronce, bo ponoć ląduje się wtedy na środku zalewu :] A ktoś był nad tym zalewem może bo ponoć tam śmierdzi :icon_mrgreen: Kumpel niedaleko mieszka to nie polecał, jak czytałem na necie to głównie są o nim takie opinie: "nie tylko nie da się kąpać, ale tak śmierdzi, że nie da się wysiedzieć." "woda śmierdzi, pojawiają sie śnięte małe ryby, co raz więcej bakterii" albo ta strona http://www.wcwi.pl/index.php?option=com_co...=220&Itemid=155 Jakoś nie brzmi rewelacyjnie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Dwa lata temu nic nie śmierdziało ..... albo miałem takiego kaca że nic nie czułem, pozatym Ośrodek jest położony w jakieś odległości od Zalewu więc looooz :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirdawid Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Dwa lata temu nic nie śmierdziało ..... albo miałem takiego kaca że nic nie czułem, pozatym Ośrodek jest położony w jakieś odległości od Zalewu więc looooz :biggrin: Chyba że daleko ale ponoć prognozy nie są ciekawe ma być 13 stopni max i 5 w nocy na dodatek przez cały weekend intensywny opad deszczu. No to na tyle mego narzekania :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 (edytowane) Ja tam bym się bardziej obawiała smrodu w domkach po libacji... Skondensowane chuchy i alkopierdy mogą być zabójcze bardziej niż pałeczki E.coli. Edytowane 30 Września 2009 przez ajriszkofi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Nic nie śmierdzi. A przynajmniej nie śmjierdziało nigdy. Zimą tylko taka apetyczna pianka sięprzy brzegu osadzała :] A bakterie w czym Ci przeszkadzają? Kąpać się raczej nie będziesz, a bakterie nie wyskakują z wody żeby wczepić się uzębionymi paszczami w łydkę ;) Ja tam bym się bardziej obawiała smrodu w domkach po libacji... Skondensowane chuchy i alkopierdy mogą być zabójcze bardziej niż pałeczki E.coli. Ściany są tak ażurowe, że zapewniają idealną wentylację :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Ja tam widziałem Prognozę następujacą: - Piątek 13 C i słoneczko - Sobota 15 C i słoneczko - Niedziele 16 C i słoneczko Jak będa Żaby latały to jade autem :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirdawid Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Delikatny jestem to się obawiam :cool: Nie dość ze mokro to jeszcze śmierdząco :icon_mrgreen: Pozostaje jedynie zapić smutki butelką wódki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 ja słyszałam za to o mgłach i możliwych przelotnych opadach, ale szanse na takowy nie za duże. I w niedziele ma wiać, co mało mnie cieszy, bo się wiatru obawiam bardziej niż deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirdawid Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 ja słyszałam za to o mgłach i możliwych przelotnych opadach, ale szanse na takowy nie za duże. I w niedziele ma wiać, co mało mnie cieszy, bo się wiatru obawiam bardziej niż deszczu. NO i niedźwiedzie polarne ponoć mają już grasować :icon_mrgreen: A co do wiatru to wole ten wiatr niżeli deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 NO i niedźwiedzie polarne ponoć mają już grasować :icon_mrgreen: A co do wiatru to wole ten wiatr niżeli deszcz. "woda śmierdzi zalew brzydki pogoda kiepska" tak masz rację sprzedaj moto i nie jedź do borek :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirdawid Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 "woda śmierdzi zalew brzydki pogoda kiepska" tak masz rację sprzedaj moto i nie jedź do borek :icon_razz: Moto to na pewno nie sprzedam :) ale skoro mnie tak zachęcacie to może będę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Twardym trzeba być, a nie miętkim :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Też lece coś koło 15-ej ....... poniżej 180 km/h nie schodzę ..... Rebciu spakuj sie w Czwartek kurna i z roboty ruszaj czy nie możesz? :biggrin: Musimy się umówić a i dam wam fory z 30 minut ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Musimy się umówić a i dam wam fory z 30 minut ;) Baryłka, Ja z Tobą wszędzie ....... nie zpaomne widoku telepatających nogawek Twoich jak męczyłeś Bulldoga na Katowickiej w drodze do Kletna ..... chyba w 2006 :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi