Klaus_Drifter Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 1. zdarza mi się ostatnio że strasznie mi szarpie mój cudowny sprzęt Ducati GT 1000 szarpnie i zdechnie - objawy jakby nie dostał paliwa- albo zamknięto dopływ powietrza - czasem strzeli w filter powietrza nie wiem jak sobie z tym poradzić wydechy to Termignoni moduł jest od tych wydechów dekiel na air box jest także z zestawu od wydechów - a mianowicie z otworem aby był większy dopływ powietrza postanowiłem albo włożyć filtr K&N- a albo dedykowany ducati do wydechów Termi od 696 lub hypermotorad czy regulacja wtrysków coś zmieni czy regulacja zaworów pomoże? strasznie mnie to denerwuje - szczególnie to szarpanie kiedy jestem w zakręcie 2. czy znacie takie amortyzatory skrętu Bitubo Gas 3. czy zębatka z przodu 14 zmieni dużo w dolnym zakresie obrotow - obecnie jest 15 pozdrawiam klaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Sadze ze jest to problem ukladu wtryskowego albo instalacji obslugujacej go i czeka cie dosc mozolne sprawdzanie wszystkich elementow tego ukladu, jak rowniez przewodow. Czy wyskakuje ci jakikolwiek kod bledu ? Zadaj pytanie jannikielowi w temacie Ducati, moze juz sie z tym spotkal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Klaus!!! zadzwoń do mnie ;) Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 sprawdz czujnik polozenia przepustnic... pozdr Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayk Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 sprawdz czujnik polozenia przepustnic... pozdr mam podobne problemy z Aprilia 1000 i doszedlem ze nie dostaje zasilania na wtryskiwacze a co dalej to sam jeszcze nie wiem i potrzebuje pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi