Piotr Dudek Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 No ja to mysle że jak mu w Hondzie przełożyli te dolce na złotówki po kursie 5PLN/USD to sie chłopak mógł znechęcić. BTW. A mozna wiedziec gdzie takie ceny (jak powyżej) dają ? Nie mogli przeliczać bo napisał"niestety salon hondy jako potencjalny dawca tlokow nadwymiarowych odpadl. niema w ofercie" A gdzie chciałbyś kupować części do motocykla który był produkowany tylko na rynek USA ? Technika już tak daleko dotarła, że nie musisz wychodzić z domu aby takie części zamówić. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Nie mogli przeliczać bo napisał"niestety salon hondy jako potencjalny dawca tlokow nadwymiarowych odpadl. niema w ofercie" A gdzie chciałbyś kupować części do motocykla który był produkowany tylko na rynek USA ? Technika już tak daleko dotarła, że nie musisz wychodzić z domu aby takie części zamówić. Toto ja wiem , ale wpadłem na mrcycles a tam nie ma wału ani tłoków . Jakiś diler Hondy w USA ? Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chppin Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 sprawdzalem w serwisie w krakowie i gosc powiedzial ze na stronie amerykanskiej wyskakuje mu ze nie ma. jak takie tłoki zamowic i czy macie jakis namiar. wal mam uzywke ale jeszcze powinienem na nim troche oblatac zaznaczony tekst to maly bład na stronie motocombo.pl po wejsciu na tloki weisco pojawia sie rysunek z wymiarami tloka które nalezy podac. dlatego pytalem o nadwymiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 sprawdzalem w serwisie w krakowie i gosc powiedzial ze na stronie amerykanskiej wyskakuje mu ze nie ma. jak takie tłoki zamowic i czy macie jakis namiar. wal mam uzywke ale jeszcze powinienem na nim troche oblatac zaznaczony tekst to maly bład na stronie motocombo.pl po wejsciu na tloki weisco pojawia sie rysunek z wymiarami tloka które nalezy podac. dlatego pytalem o nadwymiar The Zone 4520 W 63rd St Chicago, IL 60629-5533 (773)767-7280 Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWIT Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Moze sie okazac ze katalogowo sa czesci do tego Vt, ale fizycznie nie ma juz w magazynach i nie bedzie. Musisz tez to ustalic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chppin Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Witam, niestety nie będziemy mieli tłoków do tego modelu. Nie udało mi się ich znaleźć w ofercie Wiseco ani u żadnego innego producenta. opowiedz na maila z pewnego sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi