inezzzka Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 :icon_twisted: Witam Was wszystkich. Chciałabym (wraz z narzeczonym) prosić o obstawę motocyklową naszego ślubu co i jak>? ślub jest 25/09 (piątek) na pradze w kościele (Skaryszewska 12) o 17,30 byłoby idealnie Was tam widzieć. jedziemy do Otrębusów (kawałek drogi), więc przydała by nam się pomoc na światłach :> zbieramy ludzików i motóry będzie napewno troche ludzi z vfr-owners bo to nasz rodzimy klub, ale... im więcej tym lepiej. zróbmy troche hałasu! ps. A, że to piątek, to na wieczór mamy dla Was przygotowane "procentowe prezenty" :> Mam nadzieje do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Postaram się przyjechać :crossy: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inezzzka Opublikowano 18 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Postaram się przyjechać :crossy: byłoby super :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 (edytowane) Chopperowaty też się nada? Dawno nic nie ostawiałem... :) Yoł! wolkan, zmieniłeś sprzęt?! Edytowane 18 Września 2009 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igrazka Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Chopperowaty też się nada? Dawno nic nie ostawiałem... :) Yoł! wolkan, zmieniłeś sprzęt?! Zmienił, zmienił i teraz małpa jedna wstydzi się przyznać, że jeździ jedyną słuszną marką, czyli Hondą ;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Zmienił, zmienił i teraz małpa jedna wstydzi się przyznać, że jeździ jedyną słuszną marką, czyli Hondą ;-))) VFRa to Honda :icon_eek: :icon_question: , no do czego to doszło :icon_mrgreen: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inezzzka Opublikowano 21 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Chopperowaty też się nada? Dawno nic nie ostawiałem... :) Yoł! wolkan, zmieniłeś sprzęt?! wszystko co warczy, mruczy i buczy się nada!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 (edytowane) :icon_twisted: Witam Was wszystkich. Chciałabym (wraz z narzeczonym) prosić o obstawę motocyklową naszego ślubu co i jak>? ślub jest 25/09 (piątek) na pradze w kościele (Skaryszewska 12) o 17,30 byłoby idealnie Was tam widzieć. jedziemy do Otrębusów (kawałek drogi), więc przydała by nam się pomoc na światłach :> zbieramy ludzików i motóry będzie napewno troche ludzi z vfr-owners bo to nasz rodzimy klub, ale... im więcej tym lepiej. zróbmy troche hałasu! ps. A, że to piątek, to na wieczór mamy dla Was przygotowane "procentowe prezenty" :> Mam nadzieje do zobaczenia! o 17:30 się zaczyna msza? będę jak mi oponę załatają :-D i deszczu nie będzie :-D Edytowane 21 Września 2009 przez Fenix69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inezzzka Opublikowano 21 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 o 17:30 się zaczyna msza? będę jak mi oponę załatają :-D i deszczu nie będzie :-D msza jest 17.00 ale poco macie się marnować przed kościołem :) deszcz jest nieprzepowiadalny - ale mówią, że ma nie być :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Bardzo chętnie też pomogę. I tak w sobotę będę gdzieś latał, więc czemu nie u ciebie ;-) Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Nie w sobotę gamoniu tylko w piątek! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inezzzka Opublikowano 23 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Nie w sobotę gamoniu tylko w piątek! :D właśnie, w piątek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertino Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Może wpadnę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 SPOKO, może być i Piątek Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 czekam na zdjęcia było chyba fajnie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi