FrAnEk654321 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Siema, powiem tak: ja mam NSRke ktora jest jeszcze fabrycznie zablokowana i ma 26tys km przebiegu i silnik jest jeszcze w super stanie, mysle ze jak byla by odblokowana to silnik nadawal by sie juz dawno do remontu. Ale teraz cos na temat, ja sie jeszcze na NSR nie zawiodlem, wg mnie prowadzi sie ja swietnie, a jezeli chodzi o osiagi :notworthy: (widzialem kiedys odblokowana NSR w akcji i bylem w szoku).tak o ile sie orintuje to 125 na fabrycznym cylindrze i tloku powinno zrobic sie ok 30tys km. POZDRO: jak kupisz cos to sie pochwal :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbal Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 po drugie.. male oplaty, tansze czesci i w ogole koszty nie zgadzam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 no to jestem rzadkoscia :) mam juz swoj wiek i kat. A :clap: mimo to szukam 125tki.. po pierwsze zeby sie wprawic i nie zabicpo drugie.. male oplaty, tansze czesci i w ogole koszty pozdrawiam :buttrock: Hehe ja też posiadam kat. A, a mimo to na pierwsze moto chce kupić NSR, właśnie po to żeby sie wprawić w jeździe:) Uważam że powinno sie zaczynać od czegoś w tym guście albo klasy 500ccm, pojeździc sezon-dwa i STOPNIOWO przesiadać się na mocniejsze sprzęty, ale to tylko moje zdanie:) Ze 125 myśle o NSR, ponieważ jest troche tańsza od np. MITO, i dużo popularniejsza=mniejszy kłopot z częściami i serwisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max89 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Czy nie zauważyliście, że odpowiadacie na post z przed 3 lat?... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi