Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 (edytowane) W niedziele zapraszam na odwiedziny domu dziecka : 20.09.2009 - Dom Dziecka przy ul. Dalibora w Warszawie. 12:00 spotykamy się na Pl. Teatralnym 12:30 - wspólny wyjazd w kolumnie do Domu Dziecka 13:00 - planowany dojazd do Domu Dziecka. 13:00-14:00 prezentacja motocykli i samochodów, przewożenie dzieci. :cool: http://www.motocyklisci-dzieciom.pl/ Edytowane 16 Września 2009 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertino Opublikowano 16 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Pozytywnie Zakrecony Wariat No i o to tez mi chodziło dzięki za informacje na pewno będę. Robertino ty chcesz żeby Zloty były w Wawie co tydzień!??!?! Pogieło Cię?!!? :icon_mrgreen: W Wawie są spotkania, umawiamy sie i latamy po Wawie, 2oo narazie jest zmaknięte z powodu nagłej śmierci właściciela - Griszy ..... ale z tego co wiem w najbliższym czasie ma być ponowwnie otwarty. Chyba nie jeździłeś nigdzie indziej na zloty regionalne jak byś zauważył w takich np katowicach lub innych okolicach zloty są raz w tygodniu kto ma ochotę to jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Może zdefiniuj jak Ty rozumiesz pojęcie ZLOT ....... dla mnie to Impreza weekendowa od Piatku do Niedzieli, w jakimś wyznaczonym miejscu, połączona z Koncertami, jakimiś Konkursami i odcinką :biggrin: Takie coś chcesz co tydzień w Wawie? :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLCYK Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 A w każdą środę jest "rybka" :biggrin: :crossy: Dzisiaj wybieramy się: OGŁOSZENIE PARAFIALNE :cool: Miejsce docelowe: knajpa ze smażalnią ryb przy stawach rybnych za Wyszkowem Zbiórka: stacja paliw Shell w Markach przy M1, kierunek na wylocie na Białystok... Start: godz.17:30... jak zwykle 15 minut później ruszamy... R. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Starówka, no padłem. :biggrin: Yubus, zlot na Starowce od piatku do niedzieli :buttrock: :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 A ja myślałem że oni pod tą kolumną właśnie na jakiś koncert czekają. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Yubus, zlot na Starowce od piatku do niedzieli :buttrock: :crossy: Majkel .... a jak z Noclegami? Są jeszcze wolne domki? :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Tak, u Św. Anny :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertino Opublikowano 16 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 (edytowane) ... Edytowane 16 Września 2009 przez Robertino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczu21 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 jeżeli ktoś ma ochotę na spotkanie przy grilu lub ognichu, to zapraszam do siebie na działkę. 30 km. od warszawy, 8 za radzyminem. brak wygód(światło, prąd) ale jest trochę drewna do spalenia. w sobotę będziemy od około godz.10 załubice nowe zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertino Opublikowano 16 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Nie chodzi mi o zlot z koncertem choć też czasem mogło by się coś zorganizować ale o takie spotkania ludzi np raz w tygodniu w jakimś miejscu np rozpoczęcie o 17 tak wpaść i pogadać, pooglądać maszynki. Jeśli mowisz ze jest pup "2oo narazie jest zmaknięte z powodu nagłej śmierci właściciela - Griszy ..... " To podaj mi namiar bo może o to mi chodziło tylko nie słyszałem o nim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 ... Ugryzłeś się w język czy co? Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertino Opublikowano 16 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 OLCYK w nex środę się wybiorę bo teraz za późno się dowiedziałem. Ugryzłeś się w język czy co? hehe pomyliło mi się:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Robertino temat jest tu: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...c=82213&st=1160 Pub Dwa Kółka, http://new.2kola.com/?page=kontakt zawsze najwięcej ludzi było w Czwartek od 19-ej gdzieś Jak ruszy napewno będziemy znów tam sie spotykać. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Nie chodzi mi o zlot z koncertem choć też czasem mogło by się coś zorganizować ale o takie spotkania ludzi np raz w tygodniu w jakimś miejscu np rozpoczęcie o 17 tak wpaść i pogadać, pooglądać maszynki. Oj coś słabo u Ciebie z czytaniem forum i zamiast klepać w klawisze mogłeś właśnie zawitać "na rybkę" gdzie już OLCYK Cie zapraszał :banghead: :biggrin: Latamy właśnie w każdą środę po 20 i ponad 30 paździerzy (dziś chyba było 35 i to żaden rekord. normalnie uśmiechnąłem się jak zobaczyłem nie większą paradę motocykli w asyście policji z okazji Płock Cover Festiwal. My taką ilością co tydzień przebijamy się przez zatłoczoną wawę :biggrin: ). Spotykamy sie zwykle 17.30 Torwar lub stacja na wylotówce w zależności od obranego kierunku. Potem lecimy kilkadziesiąt kilometrów i robimy nalot na którąś z około warszawskich karczm, celem splądrowania ich kuchni i posiadówy w gronie starych i nowych znajomych. Na rybkę?? to forma otwarta i każdy może dołączyć bez specjalnego zaproszenia. A zresztą masz dział na rybkę?? to sobie poczytaj :icon_razz: Zdaje mi się, że o czymś takim właśnie piszesz więc zapraszam :) A poza tym za 2 tyg. będzie impra z koncertem a nawet noclegiem! Bardzo blisko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi