rafael Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 cokolwiek byle cross niespawany i 2t.... najważniejsze są chęci i treningi Łukaszczyk skakał na cz 250/513 i zobaczcie jak wymiata (chyba nie ma osoby co go nie zna :D ) nie gadajcie bzdur że seryjna zawiecha w jakieś tam yz z rocznika 98 nie wytrzyma w cz cross z 88 roku zawiecha wytrzymywała To w yamasze nie wytrzyma ?? gadałem z gościem co miał cz po łukaszczyku i mówi tyle rama prosta :D natomiast co do 2t husqvarny to bardzo dobre moto i z bardzo długoletnią tradycją jak cezeta zajmowała miejsca na podium to też był czas świetności husqvarny.... Nawet 4t w rękach zawodników np: model TC 610 oblatywał konkurencję w klasie 500 2 suw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocks Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Husky nigdy nie były takie złe, ale w FMX pro ich nigdy nie widziałem ;) Duże hopy zaliczacie już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro. Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Husky nigdy nie były takie złe, ale w FMX pro ich nigdy nie widziałem ;) Duże hopy zaliczacie już? Ja co prawda jeżdżę w MX/Enduro ale mogę się już pochwalić 15 metrowymi skokami ;) jedyny tick jaki umiem to wylądować i się nie zabić :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Ja co prawda jeżdżę w MX/Enduro ale mogę się już pochwalić 15 metrowymi skokami ;) jedyny tick jaki umiem to wylądować i się nie zabić :buttrock: Nauka tego "triku"każdemu może się przydać haha :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro. Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Nauka tego "triku"każdemu może się przydać haha :biggrin: Dokładnie, bardzo przydatny, jednak bez odkręcenia gazu może okazać się zabójczy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Kup motocykl jak naswiezszy i w dobrej cenie.Prawda jest taka,ze motocykl uzywany to tykająca bomba i predzej czy pozniej musisz zobaczyc na czym jezdzisz wiec lepiej uwzglednij w zakupie CHOCIAZ wymiane tloka,uszczelek i glupiego oleju.Co do zawieszenia to powiedzicie mi panowie,nie wystarczy wam takie,jakie macie? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PINOKIO Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 jak sie DOBIJESZ FINANSOWO to taczej nic nie kupisz bo ci nie będzie stać :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi