szkudlar Opublikowano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Oba zrobione przez Ciebie też mi się bardziej podobają :clap: dzieki. moze pomysle nad zrobieniem nastepnego. Witam. Kawa przyciäga wzrok. Ale chyba juz gdzies na zywo jä widzialem. Nie byles czasem w Lubsku, albo w Lagowie? Pozdro tak motocykl tam byl. ale ja osobiscie jeszcze nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Git Komar. Zalatuje już klasą pro-street trochę. :biggrin: Widać że ziom ma talent, fantazję i umiejętności. Wg.mnie szpetne są tylko lagi, surowy USD lepiej by wyglądał. No i kolory nie takie jak lubię. :biggrin: Całość psuje tylko napęd bo jest czarny i nie współgra z resztą moto która się błyszczy i jest w jasnych kolorach. AL ei tak szacun za sprzęta. Pozostałe sprzęty też git chociaż nie przepadam za gatunkiem RAT/Survival. Do dragów jeszcze sporo im brakuje. :biggrin: Ale fajne są. Zresztą wszystko co nie seryjne jest fajne w jakiś sposób. :buttrock: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 (edytowane) czesc silnika idzie do niklu zima. no a co do podobania moto i kolorow to kazdy ma swuj gust.. Edytowane 12 Września 2009 przez szkudlar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 No gust to prywatna sprawa. Dlatego zwykle pisze że "moim zdaniem" lub "wg. mnie" coś jest burackie a nie że poprostu jest burackie i h*j. :biggrin: No chyba że coś na prawdę jest burackie. :icon_mrgreen: Albo ktoś przejawia ułańską fantazję w budowie moto to wtedy lincz i szydera. :buttrock: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 No gust to prywatna sprawa. Dlatego zwykle pisze że "moim zdaniem" lub "wg. mnie" coś jest burackie a nie że poprostu jest burackie i h*j. :biggrin: No chyba że coś na prawdę jest burackie. :icon_mrgreen: Albo ktoś przejawia ułańską fantazję w budowie moto to wtedy lincz i szydera. :buttrock: hym ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Ciekawa maszyna ,tylko trochę ciężka :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ONLY VTWIN Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Jeżeli to Ty to fajnie zjarałeś laka i zaparkowałeś moto w szklarskiej porębie :notworthy: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Jeżeli to Ty to fajnie zjarałeś laka i zaparkowałeś moto w szklarskiej porębie Na szklarskiej to jeszcze nim Gilu wywijał ... Szkudlar, najpierw wysłałem Ci PW a teraz dopiero trafiłem na ten temat, wielki szacun i gratulacje, sprzet mega zajebisty, byle służył, na Krotoszynie Gil po kilku głębszych coś sie chwalił , ze musiał już mu zafundować drugi piec bo pierwszy sie skończył :) Pzdr... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 13 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 tak.na szklarskiej i krotoszynie jeszcze GILU byl tym dragiem. silnik wymieniony na 2004 rok.tamten sie skonczył/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Playerkidd Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Maszyna kosmos chyba ja na allegro nie dawno widzialem szok :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOX Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 widze ze nie wszystkim sie podoba ten drak.ale kazdy ma inny gust.widzialem ten moto na zywo.jest czadowy.zwłaszcza malowanie i opona 280. zdjecia tego nie oddaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berserkers Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Pozazdrościc...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 22 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 a co ,pochwale sie. drag jest w swiecie motocykli styczen 2009r. http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Kawasaki/ZX-12R/79927 ----motocykl własnie wyszedl w gazecie ---CUSTOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Chwalisz się jak jakiś nowobogacki :P Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 23 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Chwalisz się jak jakiś nowobogacki :P chyba po to ktos ten temat załozył.jak nie masz czym sie pochwalic to trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi