Arni Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Thunderace to litr, wiec całkiem inna klasa niz cat i vfr. Bardzo mocny przede wszytskim, i dużo bliżej mu do sporta. Wracając do wczesniejszych to vfr. V4 chodzi bardzo przyzwoicie, łączy cechy rzędowki i v2....czyli po trochu ze wszytskiego. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Rocks, jak się przesiądziesz z ZZR'a na YZF to moim zdaniem nie będziesz zbytnio zachwycony. Thunder ma pazura, ale... Ale czy na tym Ci zależy? Nie bierzesz innych moto pod uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Ostatnio lataliśmy z Thundercatem w trasce, w sumie nawet dynamicznie i niestety nie dawał rady. Litry go zjedli :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocks Opublikowano 6 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 (edytowane) Vector: co proponujesz? Hunter: ciężka sprawa, żeby 600 nie została zjedzona przez litry. Jeszcze z power commanderami pewnie. Zależy mi na tym, żebym nie wyglądał jakbym siedział na psie, żeby był dość wygodny. Nie jestem pewien czy już czas na litrową maszynę. Jak szukać VFR za takie pieniądze (8-9k) to z którego roku optymalnie? Edytowane 6 Września 2009 przez Rocks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Vector: co proponujesz? Hunter: ciężka sprawa, żeby 600 nie została zjedzona przez litry. Jeszcze z power commanderami pewnie. Zależy mi na tym, żebym nie wyglądał jakbym siedział na psie, żeby był dość wygodny. Nie jestem pewien czy już czas na litrową maszynę. To weź coś pośredniego np ZX 9R, fajny w trasę, wygodny i zapie**ala jak dzik, a przy tym pali w granicach 6-8 litrów :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocks Opublikowano 6 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Za 8-9000 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 ...Chyba że sie uprzesz na rzędówke, a chcesz zeby to jakos jechało to rozejrzyj sie za Yamaha Thunderace. Też tak myślę, za taką kasę powinieneś coś namierzyć. Zastanowiłbym się również nad propozycją Yubiego, pewny sprzęt i do tego V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocks Opublikowano 6 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Zakochałem się w VTR, da radę za taką kasę? Nie za niski? Da się tym podróżować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Vector: co proponujesz? Cóż, w takiej sytuacji mam powiedzieć... W tym momencie jeśli masz okazję wyrwać Fire'a Yubiego... Wydaje mi się, że nic bardziej pewnego i lepszego nie kupisz... A jak w ch*ja zagra to mu na forum odpowiednią antyreklamę zrobimy :cool: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiplash666 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 tylko z VTR jest ten problem ze ma za maly zasieg na turystyka, trza tankowac co przynajmniej 170km :( VFR jest mniej dynamiczna za to bardziej przewidywalna ma wiekszy zasieg ok 5.5l na 100 w trasie w miescie ok 7-8l i nie oddaje mocy jak lokomotywa :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 tylko z VTR jest ten problem ze ma za maly zasieg na turystyka, trza tankowac co przynajmniej 170km :( VFR jest mniej dynamiczna za to bardziej przewidywalna ma wiekszy zasieg ok 5.5l na 100 w trasie w miescie ok 7-8l i nie oddaje mocy jak lokomotywa :icon_biggrin: Etam, można sobie z tym poradzić. Tylko trzeba pamiętać o autostradowych kawałkach :biggrin: PS. Te 170KM to jakaś wyjątkowo optymistyczna wersja :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 jeden z drugim pisze głupoty o thundercacie, że muł itd to moto 180 trzyma przelotówki bez problemu, żeby za litrami nadążyć trzeba się biegów owajhować ale można :icon_twisted: ale jest wygodny łączy co trzeba i nie pali ile chce i przede wszystkim jest niezawodny( żadna włoszczyzna), niestety ja swojego sprzedałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Co to znaczy jak lokomotywa :icon_question: ...to znaczy jak B12 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 nie sądzę żeby mnie poniosło, leciałem z dziewczyną z takimi prędkościami za litrami a one też nie trzymają ciągle 180 bo porostu się nie da na naszych drogach tyle trzymać, kto tu kogo chce oszukać, prędkość maksymalna jest dużo wyższa i może zaskoczyć niejeden motocykl, co do wypadającej dwójki to jedyny mankament niestety dosyć kosztowny, ale jeśli znajdzie się dobrą sztukę to motocykl niezawodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 jeden z drugim pisze głupoty o thundercacie, że muł itd to moto 180 trzyma przelotówki bez problemu, żeby za litrami nadążyć trzeba się biegów owajhować ale można :icon_twisted: ale jest wygodny łączy co trzeba i nie pali ile chce i przede wszystkim jest niezawodny( żadna włoszczyzna), niestety ja swojego sprzedałem Jeździłem Catem, jeździłem obok Cata i często go w lusterku widać, a poza tym to moto nudne jak Moda na sukces :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi