kamis-a Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 mam problem poniewaz podczas zakładania tarcz sprzegłowychw yamaha yz 125 w tym bolcu od sprzegła co sa takie zabki (tym co wychodzi od kosza sprzegłowego) urwał mi sie pierwszy ząb. wiec czy moge to jakos spiłowac zeby łapał od drógiego czy trzeba to dokupywac a jak tak to jak sie to nazywa i gdzie tego szukac?? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 mam problem poniewaz podczas zakładania tarcz sprzegłowychw yamaha yz 125 w tym bolcu od sprzegła co sa takie zabki (tym co wychodzi od kosza sprzegłowego) urwał mi sie pierwszy ząb. wiec czy moge to jakos spiłowac zeby łapał od drógiego czy trzeba to dokupywac a jak tak to jak sie to nazywa i gdzie tego szukac?? :icon_rolleyes: Wrzuć zdjęcie bo nie wiele da się powiedzieć z samego opisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Landryss25 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Ja chyba wiem o co chodzi... Jeśli urwał się pierwszy ząbek to będzie łapało ale może do końca nie wysprzęglać i szybko będą tarcze padały. Lepiej wymień tą część. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Ja chyba wiem o co chodzi... Jeśli urwał się pierwszy ząbek to będzie łapało ale może do końca nie wysprzęglać i szybko będą tarcze padały. Lepiej wymień tą część. własnie chyba... lepiej niech kolega wrzuci zdjęcie to lepiej będzie coś poradzić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamis-a Opublikowano 6 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 http://www.bikepics.com/pictures/1773462/ http://www.bikepics.com/pictures/1773464/ tu sa zdjecia tej sróbki a p[roblem to jest jeszczwe tego typu iz nie wiem jak sie ta czesc nazywa i gdzie jej szukac :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sydney Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Nie wiem jak to można połamać ja to ściągałem setki razy i nic się nie działo, musiałeś to odwrotnie włożyć, albo po złym kątem i na pałę dźwignia sprzęgła ciągnąć. Powinno działać bez pierwszego zęba, jak jest ukruszony to nie masz już nic do stracenia. Podrównaj trochę pilnikiem i spróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamis-a Opublikowano 6 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 własnie o to chodzi ze nie łapie bo cały zab jest ujeb*** i wypiłowac sie tego raczej nie da. a gdzie mógłbym takie cos dostac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sydney Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Allegro, albo serwis autoryzowany Yamahy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Landryss25 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Weź tą część i idź do Yamahy. Powinni Ci bez problemu takie coś załatwić i raczej majątku to kosztowało nie będzie. Albo znajdź na allegro jakąś YZ na części i zadzwoń się zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sydney Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 (edytowane) Landryss25 nie motywuj tak kolegi, bo ja za tryb do skrzyni płaciłem ok 300zł. Simmering pompy wody ok 110zl. Pewnie koło 200zł mogą krzyknąć za ten element bo tam to kosmiczne ceny maą ;/ niestety... Napisz do tego gościa z tej aukcji, może cię poratuje http://www.allegro.pl/item724172129_yamaha...eglo_yz125.html Edytowane 6 Września 2009 przez Sydney Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi