trajka66 Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 http://www.motobazar.poznan.pl/ . Śmiga ktoś jutro na bajzel ? Bo ja mam zamiar sie sprzętem wybrać jak ktoś bedzie jechał to możemy sie zgadać. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Widzialem cie w ujsciu a pozniej w chodziezy bo chyba zajezdzales po jakiegos plecaczka:P Sam na bajzel nie dotarlem , wlasciwie i tak nic nie potrzebowalem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 6 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 No byłem wuja byłem. Bazar jak to bazar średnio w tym Poznaniu jakbym nie miał do dr napędu do kupna to chyba bym nie jechał. Jeszcze kasują jak zwykle wejscie 10 zł i parkowanie moto 8 zł to przesada. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Ale pewnie na trasie na benie przyoszczędziłeś, więc się wyrównało :icon_mrgreen: Na wysokości wiaduktu polonią Cię mijałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Też byłem i ogólnie jeden wielki syf :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 7 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 (edytowane) Dokładnie Hunter tak jest już od dłuższego czasu, najgorsze są te ceny co innego jakby wstęp darmowy był. Wszyscy mnie mijali, a ja nikogo nie widziałem, tak to jest jak sie dobrze odkręca to sie tylko na droge patrzy :cool: . pozdro Edytowane 7 Września 2009 przez trajka66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi