Magnum 200 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 (edytowane) Jak to sie mówi "róbta co chceta". Mnie sie to niezabardzo podoba i dupnie wygląda, ale to kwestia gustu... Ciekawe jak sie będziesz składać w zakręt :icon_mrgreen: Edytowane 26 Lutego 2008 przez Magnum 200 Cytuj Romet Pony 50 M2 '81 -> Romet Ogar 200 Cafe Racer '85 -> Honda NTV 650 '96 -> Yamaha TRX 850 '98 -> Honda FMX 650 '08 -> Yamaha TDM 900 '03 www.bikepics.com/members/magnum200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Ja bym polecał koło i wahacz od jakiejś rozbitej Hondy VFR800 - też jednostronny a jak sie uprzesz to opnke 200 założysz i bedzie git. Koszt - kilkaset PLN za koło z wahaczem. pozdro. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Gdzie mozna kupic wahacz jednostronny z tylnim kolem i opona z calym osprzetem na kolo 360? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 (edytowane) Gdzie mozna kupic wahacz jednostronny z tylnim kolem i opona z calym osprzetem na kolo 360? Takich gadżetów nie kupuje się. :banghead: Trzeba samemu kombinować z przeróbkami. Ewentualnie szukaj w US of A. :biggrin: Ale koniecznie chcesz 360 czy jakieś inne szerokie?;> http://www.surface56.republika.pl/images/R...lbum/index.html :D Hehe. Git sprzęcior. Cygan i reszta ziomków od zawsze mieli chore pomysły i wcielali je w życie. Jeszcze za czasów Motodawcy.com no i dalej tworzy ale już jak Surface56.... :buttrock: Edytowane 25 Listopada 2008 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 a jakis adres stronki gdzie moge taki wahacz kolo i opone zamowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 a jakis adres stronki gdzie moge taki wahacz kolo i opone zamowic? Szukaj na stronie w dziale "kontakt". :biggrin: :banghead: Tam jest adres Cygana, pytaj go co i jak... http://www.surface56.republika.pl/ Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 tak w ogóle to dalej chcesz te kółko do plastika?? czy może zmieniłeś koncepcje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 potrzebuje wahacz jednostronny, kolo i opone wraz z osprzetem na opone 360. Jakis adres sklepu lub adres www gdzie mogbym zakupic taki zestaw, ma ktos? tak dalej potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 zobacz sobie na stronce AME tam chyba widziałem szerokie kółka. BTW dalej się nie dowiedziałem, czy chcesz to do plastika czy może zmieniłeś koncepcje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 do plastika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 (edytowane) Kolo z opona na tyl do streetfighter'a 360 gdzie moglbym dostac na jednostrony/dwustrony? Edytowane 31 Sierpnia 2009 przez Sikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 szerokość 360 ?????????? Oszalałeś ?? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 (edytowane) Takie kółka zdobędziesz raczej tylko ze specjalistycznych katalogów customowych. Przeważnie z dziedziny HD. W 10 tyś PLN powinno się zmieścić razem z oponą. Do tego wyczaruj wahacz, offsety, zawieszenie i sprzęt gotowy. http://www.wwag.com http://www.vtwinmfg.com Edytowane 1 Września 2009 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Kolo z opona na tyl do streetfighter'a 360 gdzie moglbym dostac na jednostrony/dwustrony? Jednostrony/Dwustronny co? wahacz, to nie ma roznicy. Szerokosc 360 nada sie tylko do stania:) Chyba, ze chodzilo Ci o szerokosc 3.60... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszekm Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Śmiem twierdzić że to nie będzie raczej StreetFighter a raczej jakiś ShowBike. Tak?? Bo raczej do pierwotnego nurtu, to 360 nie pasuje. Co do opony to musisz pokręcić się przy firmach customowych, napewno coś mają (znaczy się informacje) gdzie zdobyć takowe. PS czemu chcesz 360?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi