spychal86 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Oj magneto bigamia, a poza tym ten wiek. Prokurator musi się tobą zająć :wink: Będziesz śpiewał czarny chleb i czarna kawa :biggrin: Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 To by mi nawet pod poligamie podchodziło :P no lepiej to z tą piosenką nie mogłeś trafić... :D chyba nie bylo kawałka ktory bym slyszal czesciej od tego... a moze to ostrzezenie? :D pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spychal86 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Ty uważaj, bo ja już to na milicje zgłosiłem i cię w dyby zakują! :icon_razz: Pogromco dziewic :biggrin: hehehehehe!!!! Pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Priest!? Ty byłeś i nie zdążyliśmy "powspominać" ZDW?!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Byłem niecałą godzinkę około chyba 20-21 po drodze z zakończenia w Poznaniu. Rozmroziliśmy z ekipą kości i ruszyliśmy do domu... A powspominać będzie jeszcze okazja :D ... Pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syyyśka<3 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Oj magneto bigamia, a poza tym ten wiek. Prokurator musi się tobą zająć :wink: Będziesz śpiewał czarny chleb i czarna kawa :biggrin: Pozdrawiam!!! Taaa prokurator ;D słyszałam ten ten co 10 min ;PP Pogromca dziewic ? :DDD hahaha :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ona152535 Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Ja też miałem okazję być na imprezie. Bardzo fajna, jak na tak kameralną imprezę. Organizator widać podchodzi z wielką pasją, tak też myślę, że kolejne imprezy będą jeszcze lepsze, większe i z czasem Kazimierz stanie się obowiązkową pozycją nie tylko w regionie. :buttrock: tak,tak ja też mam nadzieje że w Kazimierzu będzie o wiele więcej moto-pikników i będą one organizoiwane regularnie... Impreza naprawde fajna.. wiele konkursów miła atmosfera i fajna muzyka przy której większość osób się świetnie bawiła;) :crossy: pozdrowienia i buziaki dla organizatorów i wszystkich obecnych na dotychczasowych moto-piknikach... do zobaczenia za rok:) :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekila350 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Dziękuje wam za przychylne słowo ,super zabawę i słowa zachęty na przyszłość .Mamy trochę czasu aby przygotować się do następnego sezonu. Ukłon w waszą stronę :notworthy: . ORGANIZATOR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi