dirne Opublikowano 10 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Podziwiam za to że wytrzymałaś samotność. Odwaliłem w tym roku Nordkapp a własciwie to więcej bo prawie cały Finnmark, z planowanej grupy zrobiła sie samotna wyprawa, i przyznaję że pękłem po dwóch tygodniach samotnej walki i przejechaniu 4 500 km w siodle Wild Stara. Jak się zagotowałem to przejechałem w 24 godziny z Trofors (gdzieś pomiedzy Narvikiem a Trondhaim) 1500 km do Ystad, mając w doopie ograniczenia policję i całą Norge. No wiesz, nie bylam calkiem sama. Pewnie, jazda samotna, ale glowa pelna mysli, wiec samotna do konca sie nie czulam ;) A na pewno jezeli wybierac sie w pojedynke to przynajmniej do znajomych. I taki byl moj plan, wiec z 2 tyg wyprawy okolo 5 dni spedzilam w towarzystwie znajomego, nie bylo zle... Przypadkowi motocyklisci, zaciekawieni tubylcy. Jakos daje rade... W przyszłym roku planuję jakieś południowe regiony lub zachód europy. Hardcore czyli jazda w deszczu przy 5 stopniach zaliczone i teraz czas na jakieś lajtowe wypady. Trzeba jednak przyznać że Finnmark odpłacił mi się widokami i ciszą jakiej chyba nigdzie nie spotkałem. Jak się będziesz wybierać na północ to nie jedź sama, poważnie. A jak wybierzesz drugą storne to się piszę, wprawdzie WS ma 1600 ale to oznacza tylko że ma piękny basowy wygar i jak trzeba to pług trzy skibowy pociągnie, a jazda jest dla mnie przyjemnościa a nie pogonią. Lewa w górze no myslimy z chlopakiem tutaj tez z forum nad Czarnogora w przyszle lato. co prawda raczej do wyprawy pisac sie beda enduraki, ale na d-rce 350 szybko nie pociagne, a znajomy na lc4 tez nieszczegolnie, wiec zdecydowanie nie moglbys gonic :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Ale bałagan :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 No to może Rumunia w połączeniu ze złotymi piaskami w Bułgari W Rumuni jest podobno OK http://forum.motocyklistow.pl/Rumunia-kraj...ty-t120925.html Druga połowa lipca byłaby dobra, jak coś to się piszę. Trochę przerażają mnie szutry i gorsze drogi bo Wildek mówi wtedy zdecydowane nie i wali w dowolnie wybrane krzaki na poboczach - wypraktykowałem to z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dirne Opublikowano 13 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 No to może Rumunia w połączeniu ze złotymi piaskami w Bułgari W Rumuni jest podobno OK [url=http://forum.motocyklistow.pl/Rumunia-kraj-dla-motocyklisty-t120925.html]http://forum.motocyklistow.pl Druga połowa lipca byłaby dobra, jak coś to się piszę. Trochę przerażają mnie szutry i gorsze drogi bo Wildek mówi wtedy zdecydowane nie i wali w dowolnie wybrane krzaki na poboczach - wypraktykowałem to z nim. dla mnie w porzo bylby predzej sierpien, bo zawsze na roboty mozna sie udac w lipcu. Rumunia i owszem, ale moze nie w nastepnym sezonie, bo chlopaki chcieliby troche pokatowac, a mi potrzeba jeszcze ciut praktyki. aale takie tam gadanie, w kwietniu pogadamy znow na powaznie, za rok to ja juz moge sie przeniesc na quada jak mnie poniesie fantazja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 (edytowane) Ambitny wypad,gratulacje!A z tym "Tirem"na końcu to świetne posunięcie,ci ludzie/tirowcy/wbrew obiegowej opini są przyjażni i pomocni,wiem bo sam jestem jednym z nich. Zjeżdziłem całą Francję tylko trochę innymi drogami niż Ty,więcej autostradami niż nacjonalkami :flesje: Widzę, że Dirne nie żywi jednak urazy do członków MGS-u :) :clap: ps. Dirne a czy w drodze powrotnej do Polski zatrzymywaliście się na "tirówki" ? :icon_idea: ps2. Fajne zdjęcia Edytowane 16 Września 2009 przez gronoszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Widzę, że Dirne nie żywi jednak urazy do członków MGS-u :) :clap: I to jest najważniejsze :lalag: P.S. Gratulacje oryginalnego pomysłu na wypad :clap: Fotki fajne :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Cześć Dirne. Fajna wyprawka. A kasę i dokumenty zgubiłaś bo jesteś roztrzepana :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 I w ten piekny sposob temat z sks'u przeniosl sie do podrozy :crossy: :icon_mrgreen: W koncu ............. seksturystyka :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 (edytowane) I w ten piekny sposob temat z sks'u przeniosl sie do podrozy :crossy: :icon_mrgreen: W koncu ............. seksturystyka :icon_razz: :clap: za podsumowanie. Majkel mój Ty Mentorze. Edytowane 16 Września 2009 przez gronoszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 P.S. Dirne, może zaczniemy jeszcze raz od początku... :icon_question: http://forum.motocyklistow.pl/Powitalnia-MGS-t120860.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Ta wyprawa będzie nie zapomniana z chęcią sam bym sie wybrał na taką może w te wakacje "Jedziemy razem :D " Brawo za ambicje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Ta wyprawa będzie nie zapomniana z chęcią sam bym sie wybrał na taką może w te wakacje "Jedziemy razem :D " Brawo za ambicje :D Dirne kiedyś pisała, że nie lubi młodszych... Więc musisz jej czymś zaimponować :P :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Dirne kiedyś pisała, że nie lubi młodszych... Więc musisz jej czymś zaimponować :P :icon_razz: Muszę się postarać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Muszę się postarać :D 3mam kciuki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 3mam kciuki :buttrock: GZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi