ukasz Opublikowano 19 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2004 Pilnie poszukuję jakichkolwiek informacji o tym motocyklu (konkretnie chodzi mi o wersję kanadyjską, ale w sumie to nieistotne) - w necie raczej niewiele mogę znaleźć.Z góry dzięki za wszelkie infoPozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 20 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2004 Chyba zartujesz - jest w necie mase informacji tylko po angielsku.Ogolnie - Hajabusa poznych lat 80 tych. Kolo 100 KM na tylnym kole, pierwsza porzadnie zrobiona rama przestrzenna, ale takie sobie zawieszenia i hamulce ( na dzisiejsze czasy ), za slaba skrzynia biegow, specjalnie w moto silnie uzywanych leci dwojka i przednie kolo 16 co wrozy interesujaca jazde przy jakichkolwiek zuzyciach lozysk wachacza czy glowki ramy.W obecnej nomenklaturze ciezki, duzy i silny sportowy turystyk. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 20 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2004 Faktycznie, źle się wyraziłem - chodziło mi o to, że na polskich stronach nie ma praktycznie nic, zaś przy przeszukiwaniu stron zachodnich po prostu gubię się w natłoku śmieci - co prawda znalazłem kilka ciekawych stron, ale nigdzie nie mogłem sie doszukać np. danych technicznych tego motocykla.W każdym razie wiem już to, co chciałem wiedzieć - to nie jest maszyna dla mnie :flesje: Jeszcze nie... :)Dzięki za odpowiedźPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Sacz Opublikowano 21 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 FJ to bardzo przyjemny motocykl. To prawda ze jest ciezki ale mimo to ja radze sobie z nim bez problemu chociaz nie jestem jakims wielkoludem. Jego wielka zaleta jest bardzo trwaly silnik, dobre prowadzenie przy wiekszych predkosciach (mam go 3 sezony i niewiem co to shmira). Jedyne co zaobserwowalem to spory smak na olej ale wielu uzytkownikow na podobne zuzycia i niejest to nic zlego (przeciez to moto starszej daty)Tutaj mozesz wiecej poczytac http://www.motocykle.domeczek.pl/prezentac...1200/fj1200.htm Jak bedziesz mial jakies pytania to pisz na priv GG lub mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 22 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 FJ 1200 to troszke cos innego niz 1100, specjalnie z ostatnich lat produkcji.Wiele wad modelu 1100 zostalo poprawionych, a zalety pozostaly.Napewno warto kupic taki motocykl jezeli trafi sie zadbany egzemplarz. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi