Ja Bol Opublikowano 19 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2004 Hejka!Potrzebuję informacji o bandycie600s. Nie chodzi mi o dane techniczne bo tego to już mam mnóstwo (jakieś mikrofisze, ksiązka serwisowa - jeśli ktoś jest zainteresowany). Szukam raczej jak najbardziej subiektywnych wrażeń z jazdy i eksploatacji tego sprzęta. Za wszystkie wiadomości z góry dzięki! :flesje: :( :) Cytuj Suza GSX 600 F (jajko) -> Yamaha FZS 1000 Fazer -> Triumph Sprint ST 1050 -> ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PAWEŁ BANDIT Opublikowano 22 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 czescJestem posiadaczem Bandita juz 3 sezon. jest to rok 99 zrobiłem nim 10 tys km. Dotychczas wymieniam tylko olej klock. Zadnej poważnej awarii.Motor nadaje sie na podróże (nawet z pasażerem). Owiewka chroni przed wiatrem.Co prawda w tym roku zdjąłem owiewki założyłem podwójne lampy i efekt jest DUZO lepszy niz z tymi owiewkami.Do miasta jego moc jest wystarczająca. Wszędzie się wcisniesz miedzy samochodami.Ogólnie POLECAM!! pozdrawiam Paweł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gildor Opublikowano 23 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2004 Jestem posiadaczem Bandita juz 3 sezon. jest to rok 99 zrobiłem nim 10 tys km. Dotychczas wymieniam tylko olej klock.hmm... 10k km :?: ja tylko w tamtym sezonie nie wybierajac sie szczegolnie nigdzie daleko, tylko do pracy latalem jak bylo sucho, 7km wiec blisko, zrobilem ponad 6k km :) to ty niedzielny motocyklista jestes :)bez urazy :flesje: takie tylko dywagacje :flesje: Potrzebuję informacji o bandycie600s (...)generalnie, o B6 http://www.streetfighters.pl/bandit.htmmientki, ciezki, slabe hamulce w default'cie, dobrze sie manewruje miedzy puszkami, do latania po miescie i po bułki w sam raz, da sie pojechac w trase, choc nie jest to takie wygodne, ale i WSKa mozna w trase pojechac, bo ktoz zabroni?tani w eksploatacji, bo czesci sporo na rynku wtornym, naked, wiec samemu mozna prawie wszystko zrobic bez wielkiego rozkladania.sieć tonie od bitów wylanych na jego temat, wiec znajdzie sie sporo do czytania :)have phun :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PAWEŁ BANDIT Opublikowano 29 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2004 wiesz moge zazdrościć Tobie tyle wolnego czasu . Jak bym mial inna prace tez bym cały dzień na moto smigał.ale mam taka prace ze niestety :) nie ma czasu na moto za dużo.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gildor Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2004 wiesz moge zazdrościć Tobie tyle wolnego czasu . Jak bym mial inna prace tez bym cały dzień na moto smigał.ale mam taka prace ze niestety :( nie ma czasu na moto za dużo.nie zazdrość, bo wcale go nie mam tak duzo, tyle ze jezdze wlasnie do pracy i baaardzo zadko w weekendy, bo co drugi weekend siedze na uczelni :) a teraz jeszcze mniej bede latał, bo lada miesąc bede mial dodatkowo jednocześnie dwie mordki wiecej w rodzinie do upilnowania :) i zobaczymy ile sie nakreci :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2004 ja powiem tak ostatni mój kumpel kupił bandita z roku 95 miałem okazje sie nim przejechac, i tak sprzęt kompletnie mi nie odpowiada :| pozycja za kierwonica zupełnie nie dla mnie, nie wygodnie (moze kwestia przyzwyczajenia, ale nie chciałbym nawet przez to przejsc) sprzet jest bez zadnej owiewki i szyby takze przy 120 czyłem sie jakbym jechał na rowerze z taka predkościa :mrgreen: ale podoba mi sie wizualnie to chyba jeden plus :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 16 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2004 Od jesieni 2000 r. nakręciłem Banditem 600 S '00 ponad 40.000 km i bardzo go sobie chwalę. Idealny na miasto (dobrze się lawiruje między katamaranami), do turystyki też się nadaje. Po winklach też się całkiem fajnie śmiga ;) Mógłby być trochę lżejszy i nie wpadać w shimmy - podobno amorek skrętu załatwia sprawę. Pali mi jakieś 5,5-6,5 l/100 km. Gorąco polecam Bandziora jako pojazd służący do codziennych dojazdów z punktu A do B, jak i szeroko rozumianej rekreacji. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globtdm Opublikowano 18 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2004 Witam Śmigam już od dłuzego czasu małym rozbujnikiem i jestem jak na razie zadowolony, oprócz tylnego amorka szczególnie po założeniu trzech kufrów, a może ktoś coś działał z owym amorkim :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 18 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2004 Jezdzilem na takim bandicie kolegi i baaaaardzo latwo sie prowadzi - skrecanie nie sprawia zadnego problemu - pozycja jest wyprostowana - idealne moto do nauki jazdy lub na pierwszy motorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi