blazej33 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Zawsze można przegłosować malowanie i wdrożyć do realizacji. Właścieciel nie ma tu nic do rzeczy. Dobro braci forumowej dobrem nadrzędnym :icon_mrgreen: Cytuj http://blazej33.op11.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 (edytowane) hola hola................. "a z resztą polej.." Wolę nie wiedzieć..... domniemywam, że motylek nie spotkałby się ze znaczącym entuzjazmem :biggrin: Co innego jakaś Tarantula :icon_twisted: ptasznik :icon_twisted: czy tak czy inaczej trzeba "coś" dokleić zainteresowani wiedzą gdzie śei coś przetarło :bigrazz: Edytowane 17 Września 2009 przez medyk88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 To ja postuluję przemalowanie tak aby pasowała mi do butów, oczu i torebki..... a i jeszcze kolor szminki weźcie pod uwagę :icon_mrgreen: :icon_twisted: Coś/Ktoś przytarł???? Nic mi o tym nie wiadomo :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 To ja postuluję przemalowanie tak aby pasowała mi do butów, oczu i torebki..... a i jeszcze kolor szminki weźcie pod uwagę :icon_mrgreen: :icon_twisted: Coś/Ktoś przytarł???? Nic mi o tym nie wiadomo :bigrazz: to co czerń?? następna zabawka bedzie czarna chyba że bedzie niebiewska no właśnie, ktoś mi przytarł, cóż takie życie, przejmować się nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 To ja postuluję przemalowanie tak aby pasowała mi do butów, oczu i torebki..... a i jeszcze kolor szminki weźcie pod uwagę :icon_mrgreen: :icon_twisted: Dokladnie jestem za :buttrock: W koncu to Twoj motocykl ... Zabierasz kluczyki :icon_razz: wiec chyba twoj ? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Zabierasz kluczyki :icon_razz: wiec chyba twoj ? Kluczyki dobrowolnie sam daje :biggrin: to co czerń?? Tak, czarne są najszybsze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Kluczyki dobrowolnie sam daje :biggrin: nie potwierdzam nie zaprzeczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 (edytowane) Si, jam to byl :crossy: W ten weekend smigamy ekipa Wildstarow do Borek wiec .... moze next time :buttrock: Hehe Majki toć kangurki dziwne robiłeś tym swoim Wildkiem :icon_razz: Myślałem że sie gdzieś tam zatrzymasz to bysmy pogadali ;) Swoją drogą to dziwne że facet a jeździ na WALDKU i do tego dzikim :D Edytowane 17 Września 2009 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Hehe Majki toć kangurki dziwne robiłeś tym swoim Wildkiem :icon_razz: Myślałem że sie gdzieś tam zatrzymasz to bysmy pogadali ;) a weź i okiełznaj Dziekiego Waldka, ja bym sie nie porywał :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 nie potwierdzam nie zaprzeczam Vigilate itaque, quia nescitis diem neque horam :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirdawid Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Proponuje zmienić temat wątku na "Brazylijska Telenowela Polskich Motocyklistów" :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Vigilate itaque, quia nescitis diem neque horam :icon_twisted: czy ty mnie zmuszasz do uzycia googla??? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Hehe Majki toć kangurki dziwne robiłeś tym swoim Wildkiem :icon_razz: Myślałem że sie gdzieś tam zatrzymasz to bysmy pogadali ;) Jakie kangurki bo juz wczesniej chcialem zapytac ??? To trzeba bylo polozyc sie na jezdni to bym wiedzial ze ktos ma cos do mnie :icon_mrgreen: nie potwierdzam nie zaprzeczam Ja bym potwierdzil ..... sam widzialem ja wziela i poszla :buttrock: Pantoflasz :icon_razz: Vigilate itaque, quia nescitis diem neque horam :icon_twisted: Znaczy sie ..... zgadzasz sie ?? :clap: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Pantoflasz :icon_razz: Tu się nie zgodzę :icon_twisted: Znaczy sie ..... zgadzasz sie ?? :clap: :buttrock: Pani Prezes ma rację, google przewodnikiem :biggrin: Taka mała rozrywka intelektualna o poranku :biggrin: Proponuje zmienić temat wątku na "Brazylijska Telenowela Polskich Motocyklistów" :icon_biggrin: Wniosek warty rozpatrzenia :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Vigilate itaque, quia nescitis diem neque horam :icon_twisted: ... kiedy do Ciebie dotrą s...rwysyny...??" Ja bym potwierdzil ..... sam widzialem ja wziela i poszla Pantoflasz ja?? :icon_evil: Proponuje zmienić temat wątku na "Brazylijska Telenowela Polskich Motocyklistów" :icon_biggrin: może być a Ty bedziesz maił postac główną Don Pedro dle la Rosa :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi