Slayer_997 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 (edytowane) Nie znalazłem grupy- byłem 9:16 pod MC Donaldem LOL Pojechałem na bazarek i zaraz jadę do Płocka na koncerty :) Edytowane 12 Września 2009 przez Slayer_997 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Candlekeep Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Spóźniłeś się o minutę: OGŁOSZENIE PARAFIALNE: Zbiórka godzina 9:00 pod McShitem na Świętokrzyskiej Wyjazd 9:15 Zbiórka dla części wycieczki z Pragi (towarzystwo zebrane pod MC dojedzie w to miejsce): godzina 9:30 stacja Shell na Wale Miedzeszyńskim czyli nie ma zmiłuj, he he... Swoją drogą wyjazd do Płocka też ciekawy. Jak wróciśz - powiedz, jak wypadł koncert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 3 tygodnie przygotowań, 18 stron postów, kilka miejsc zbiórki, trzy listy chętnych do wyjazdu... i słuch po grupie zaginął. A wszystko przez kilka kropel deszczu na starcie :cool: Szkoda że ta piękna telenowela dobiegła końca. Te zwroty akcji i pełne napięcia "sceny" :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: ... Ubaw po same pachy :biggrin: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLCYK Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 3 tygodnie przygotowań, 18 stron postów, kilka miejsc zbiórki, trzy listy chętnych do wyjazdu... i słuch po grupie zaginął. A wszystko przez kilka kropel deszczu na starcie :cool: Szkoda że ta piękna telenowela dobiegła końca. Te zwroty akcji i pełne napięcia "sceny" :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: ... Ubaw po same pachy :biggrin: Jak to mówią: "Krowa, która dużo ryczy....." :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasiek_1984 Opublikowano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 (edytowane) Nie znalazłem grupy- byłem 9:16 pod MC Donaldem LOL Pojechałem na bazarek i zaraz jadę do Płocka na koncerty :) to naprawde miales pecha, wyjechalismy o 9:15 spod maka. wypad zajefajny, troche pogoda nam popsula plany ale pozniej juz bylo zajefajnie ( po drodze zwiedzilismy zamek w Czersku) PS. Fotki dorzuce pozniej (poniedzialek w pracy) bo na tym necie co mam to bedzie straszna lipa. Edytowane 12 Września 2009 przez adasiek_1984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 (edytowane) 3 tygodnie przygotowań, 18 stron postów, kilka miejsc zbiórki, trzy listy chętnych do wyjazdu... i słuch po grupie zaginął. A wszystko przez kilka kropel deszczu na starcie :cool: Szkoda że ta piękna telenowela dobiegła końca. Te zwroty akcji i pełne napięcia "sceny" :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: ... Ubaw po same pachy :biggrin: Szkoda, że rozczarujemy internetowych motocyklistów...... zajebista impreza była :icon_mrgreen: P.S. Do Kazimierza dojechaliśmy :biggrin: Fotki jutro :biggrin: Nie znalazłem grupy- byłem 9:16 pod MC Donaldem LOL Chyba masz czapkę niewidkę tudzież przebywasz w innej czasoprzestrzeni (czyżby Matrix :biggrin: ).... ruszyliśmy 9:20 :bigrazz: Jak to mówią: "Krowa, która dużo ryczy....." :icon_mrgreen: Nooo...racja.... ale nie w tym przypadku :icon_mrgreen: Co prawda ryczeliśmy.... ale ze śmiechu :bigrazz: Edytowane 12 Września 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasiek_1984 Opublikowano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 3 tygodnie przygotowań, 18 stron postów, kilka miejsc zbiórki, trzy listy chętnych do wyjazdu... i słuch po grupie zaginął. A wszystko przez kilka kropel deszczu na starcie :cool: Szkoda że ta piękna telenowela dobiegła końca. Te zwroty akcji i pełne napięcia "sceny" :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: ... Ubaw po same pachy :biggrin: nie boj sie, to bedzie jak moda na sukces :biggrin: to moze powoli sie zaczniemy umawiac na rozpoczecie sezonu 2010?? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Ciekawe czy wyjechali ....... :icon_mrgreen: oczywiście ze pojechali :icon_mrgreen: watpiłes Kludiusz w Chaos Team ??? "zgodnie" z planem pojechalismy przez Czersk, Warke, Kozienice..... iiii.... dojechalismy do Kazimierza :buttrock: nawet na rynku bylismy, szampana urodzinowego obalilismy.... :flesje: to kiedy kochani powtorka?? :biggrin: :biggrin: :biggrin: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 to kiedy kochani powtorka?? :biggrin: :biggrin: :biggrin: :bigrazz: Jutro at 6:00 AM.... startujemy u mnie..... :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Szkoda, że rozczarujemy internetowych motocyklistów...... zajebista impreza była :icon_mrgreen: P.S. Do Kazimierza dojechaliśmy :biggrin: Fotki jutro :biggrin: Chyba masz czapkę niewidkę tudzież przebywasz w innej czasoprzestrzeni (czyżby Matrix :biggrin: ).... ruszyliśmy 9:20 :bigrazz: Nooo...racja.... ale nie w tym przypadku :icon_mrgreen: Co prawda ryczeliśmy.... ale ze śmiechu :bigrazz: loooool spamiarze ... nie zdazylam nawet posta dopisac do konca kiedy pojawily sie 3 kolejne :notworthy: ano ryczelismy... nie zapominaj kochana o tarzaniu sie po trawie w ramach ubrechtu :icon_twisted: nooo...20 po.. i czekac na was musielismy na shellu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Kati na forum są miłośnicy nieprawdopodobnych przygód grupy chaosu i chętnie poczytają o następnej mrożącej krew w żyłach wyprawie :biggrin: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasiek_1984 Opublikowano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Jutro at 6:00 AM.... startujemy u mnie..... :biggrin: :biggrin: :biggrin: daj chociaz pojsc na msze 6:15 :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Kati na forum są miłośnicy nieprawdopodobnych przygód grupy chaosu i chętnie poczytają o następnej mrożącej krew w żyłach wyprawie :biggrin: pozdr Wojtek, uwielbiam Cię :icon_mrgreen: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Jutro at 6:00 AM.... startujemy u mnie..... :biggrin: :biggrin: :biggrin: zlituj sie kobieto! 10 moze jednak???? :icon_twisted: daj sie napic martini, foty obejrzec, kosci rozprostowac, tylek wymasowac, kolacje zjesc o wyspaniu sie nie wspomne :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 daj chociaz pojsc na msze 6:15 :] Nie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi