Kati Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 (edytowane) To lecim po szampana? :biggrin: :icon_question: Ty się lepiej Bardzo Małym Wolnym zajmij........ :icon_twisted: Nie, please !!!!!!!!!!! :icon_eek: Obiecuje poprawe .............. i frytki :icon_mrgreen: Teraz to ja muszę pomyśleć..... Chwilowo odechciało mi się wszystkiego..... :icon_evil: Edytowane 8 Września 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasiek_1984 Opublikowano 8 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 To lecim po szampana? :biggrin: :icon_question: do Kazimierza na szampana... z checia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Chwilowo odechciało mi się wszystkiego..... :icon_evil: Cholera jasna :evil: Płochliwe dziewcze .... 12 stron samej kwintesencji tematu i taka porazka :banghead: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Cholera jasna :evil: Płochliwe dziewcze .... Nie płochliwe, tylko aktualnie mocno zdegustowane i wnerwione :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Nie płochliwe, tylko aktualnie mocno zdegustowane i wnerwione :evil: Kto się lubi,ten się czubi :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manka Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Nie płochliwe, tylko aktualnie mocno zdegustowane i wnerwione :evil: to może razem w sobotę wrócimy do wawy hehehehe :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 A tak w ogóle to gdzie jest ten wasz Kaziemierz Dolny? :icon_eek: :icon_eek: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 A tak w ogóle to gdzie jest ten wasz Kaziemierz Dolny? :icon_eek: :icon_eek: teraz urusł i nazywa sie Górny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Kto się lubi,ten się czubi :smile: Nie szukaj drugiego dna :wink: P.S. Gratuluję przyjęcia w szeregi MGS-u :flesje: Widzę, że konkretów przybyło :buttrock: Zatem ide poszukać pocztówek z Kazimierza.... :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Dziękuję Kati,może i Ty kiedyś......... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Nie szukaj drugiego dna :wink: P.S. Gratuluję przyjęcia w szeregi MGS-u :flesje: Widzę, że konkretów przybyło :buttrock: Zatem ide poszukać pocztówek z Kazimierza.... :icon_evil: Przecież ten temat już dawno przerodził się w "co z tymi laskami?" a może raczej "co z tą Kati?" Przecież skoro mamy jechać w sobote to wystarczy jedna informacja w piątek. Wiem że dla na nas każda wycieczka na wieś (tzn poza Warszawę) jest stresująca, ale nie jedziemy do dżungli. Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Przecież ten temat już dawno przerodził się w "co z tymi laskami?" a może raczej "co z tą Kati?" Heh... Toś popłynął teraz... :biggrin: :flesje: Zawsze możesz spróbować założyć osobny temat ale wątpię aby cieszył się szczególną popularnością :flesje: bdw. Taka moja konkluzja: Wam dogodzić to nie sposób... jak spam to źle, jak się próbuje "posprzątać" to też niedobrze :bigrazz: Dziękuję Kati,może i Ty kiedyś......... :flesje: Wojtek domniemywam, żeś oszalał :biggrin: (to chyba z radości z przyjęcia w szeregi szacownego MGS'u) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Owszem cieszę się,ale szalony jestem od dziecka :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 szalony jestem od dziecka :wink: Myślę, że dokładnie tak samo jak pozostałych 27282 (odejmując mnie i Ciebie) użytkowników tego forum :flesje: :wink: Miej jednak litość... gdzie ja i MGS.... P.S. No i znowu OT i znowu moja wina :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Myślę, że dokładnie tak samo jak pozostałych 27282 (odejmując mnie i Ciebie) użytkowników tego forum :flesje: :wink: Miej jednak litość... gdzie ja i MGS.... P.S. No i znowu OT i znowu moja wina :bigrazz: Miałem na myśli fan club,byłabyś szefową :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi