majkelpl Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Ja zawsze zwarta i gotowa jestem :bigrazz: Kati, takie podejscie mi sie podoba :clap: :buttrock: Moge przyjechac juz ? :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Kati, takie podejscie mi sie podoba :clap: :buttrock: Moge przyjechac juz ? :icon_razz: Jak sforsujesz ochronę.... :icon_mrgreen: Taaaaa ja przemienie wode w wino a wy się najebiecie w najlepsze? :evil: Jeszcze dla formalności.... klasyk jabłkowy czy na bogato z winogron? :icon_mrgreen: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Jak sforsujesz ochronę.... :icon_mrgreen: Jeszcze dla formalności.... klasyk jabłkowy czy na bogato z winogron? :icon_mrgreen: :icon_twisted: Winogrona przemarzły ... Musiał bym jechać na Zawichost :wink: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 mooojjjj dobry boze ile spamu :D net mi sie zwalił i teraz co???? nie nadaze z czytaniem tego bo naprodukujecie wiecej! :P a siedzenie w pracy w piątek do 21 to zupełny no fun! :icon_evil: dobra biore sie za czytanie zaległości :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Jak sforsujesz ochronę.... :icon_mrgreen: Proste jak drut: powiem ze ja z pizza pod 17 tke :icon_mrgreen: mooojjjj dobry boze ile spamu Jaki spam ?? :eek: Same konkrety co do wyjazdu .... :buttrock: :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Jaki spam ?? :eek: Same konkrety co do wyjazdu .... :buttrock: :crossy: Majkel idź pojeździj,ale uważaj bo dziś pada...a nie tylko spamujesz :offtopic: :spam: Tak w ogóle co nie przeczytam Twojego posta to deszcz kropi albo napierdala niemiłośiernie :icon_evil: Weź Ty się za siebie :icon_razz: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Tak w ogóle co nie przeczytam Twojego posta to deszcz kropi albo napierdala niemiłośiernie Wlasnie dlatego ze pada, to siedze i pisze :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Candlekeep Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Wlasnie dlatego ze pada, to siedze i pisze :icon_mrgreen: Co Ty, Majki, gadasz? Owszem, teraz pada, ale ja dzisiaj pośmigałem ze dwie godzinki w okolicach 15-tej. Fakt, mieszkamy po przeciwnych stronach Warszawy, ale to jednak nie aż taka odległość... Jak byś chciał, to byś dał radę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Fakt, mieszkamy po przeciwnych stronach Warszawy, ale to jednak nie aż taka odległość... Jechalem rano z Rembertowa to lalo a potem to juz wieczor przy :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 (edytowane) Proste jak drut: powiem ze ja z pizza pod 17 tke :icon_mrgreen: Tylko pamiętaj, że ja w Italii mieszkam.... a z Camorrą lepiej nie zadzierać...... :icon_twisted: Jaki spam ?? :eek: Same konkrety co do wyjazdu .... :buttrock: :crossy: Właśnie jaki spam? :buttrock: A konkrety: Jadę :icon_mrgreen: (jedziemy, znaczy ja i mój las - nie mylić z drzewem :bigrazz: ), trasa przez Ryki. Wyjazd z Wawki koło 9:00. Nie wiem jak reszta ale ja zostaję do niedzieli :biggrin: moje lokum będzie tu: http://willaagnieszka.kazimierzdolny.pl/ Biorąc pod uwagę odległości w Kaziku nie będziemy mieli problemów z przedostaniem się do koedukacyjnego grona w schronisku :biggrin: P.S. Czas zacząć ogarniać ten Chaos.... Edytowane 5 Września 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Nie wiem jak reszta ale ja zostaję do niedzieli :biggrin: moje lokum będzie tu: http://willaagnieszka.kazimierzdolny.pl/ No daj spokoj !!! Dwie stowy za dobe w porownaniu z 15 zlotymi w Schronisku Młodziezowym ..... Bogatas :icon_mrgreen: Tylko pamiętaj, że ja w Italii mieszkam.... Hmmmmm a w podpisie masz Warszawa :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 No daj spokoj !!! Dwie stowy za dobe w porownaniu z 15 zlotymi w Schronisku Młodziezowym ..... Bogatas :icon_mrgreen: Nie ja wybierałam :icon_twisted: Ja wolałam Króla Kazimierza :icon_mrgreen: Przy tych "ogromnych" odległościach w Kazimierzu nie będzie problemu z integracją wieczorną :biggrin: P.S. Przejdźmy do konkretów, 8 stron spamu wystarczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Nie ja wybierałam :icon_twisted: Moze inaczej .... nie Ty bedziesz placic :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Nie ja wybierałam :icon_twisted: Ja wolałam Króla Kazimierza :icon_mrgreen: Przy tych "ogromnych" odległościach w Kazimierzu nie będzie problemu z integracją wieczorną :biggrin: P.S. Przejdźmy do konkretów, 8 stron spamu wystarczy.... ja wchodze w temat loooksusowego pokoju bom burżuj bez kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Przejdźmy do konkretów, 8 stron spamu wystarczy.... Boszeeeeee caly czas sie umawiamy :buttrock: Ja bede smigal z Piaseczna, przez Góre Kalwarie .... Dalej to jeszcze nie wiem :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi