koleś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2004 ja wiem skąd oni są tenn na zielonym simku to vadim !jeśli chcecie mogę się wiecej dowiedziedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2004 BSK.... , niestety nie wiem jakie województwo ma pocżątek B BSK = Sokólka (woj. Podlaskie)www.m16.is.net.pl/mafia.wmv - tam chyba ten film jeszcze powinien bycWitam!!!! Nie chodzi mi ten Link Tak - i to juz z miesiac ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Sewer ftp stoi cały czas więc możecie sciągac...fakt że totroche trwa ale niestety takie są możliwości łącza kolegi w katalogu upload śa 2 filmiki miłego ściągani i oglądania Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2004 filmik jest na FTP w moim temaci Przyklejonym na ftp w dziale bajery filmiki zdjecia itp na 1 stronie jest a klip nazywa sie Mafia.wmv to ten klip faster haderrrrrr SCOOOOOOOOTERRRR :D :mrgreen: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Bardzo sie ciesze ze wszytsko się udało właśnie ściągam je...i mam nadzieje ze inni użytkownicy forum też bedą zadowoleni z nich Pozdrawiam Hubert Adres serwerka ftp z filmikami narazie tylko 2 ale w przyszłosci pewnie bedzie więcej ;) :D ftp://ftp:[email protected]:21 Miłego oglądania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaban nie wiem dlaczego ale ten link mi nie chodzi. Za pomac z góry dziekówka Pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 wejdz lepiej na ftp://ftp:[email protected]/Upload/ zapraszam cie Maupa tam sa filmiki i inne bajerki :mrgreen: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZI Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 No mi ten link działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2004 a mi ten dalej nie działa wyskakuje mi bład i jest tam napisane upewnij sie czy mam dostep do tej strony czy cos takiego (juz nie pamietam) moze mi brakuje jakiegos programku albo czegos tam. Chłopaki pomuscie!!! pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Do tego nie trzeba mieć żadnego dodatkowego programu...poprostu wrzucam nowe materiały i taki błąd wyskakuje jak ktoś inny chce sie wbić na serwa to tyle za jakies 4 min skończe i wszytsko bedzie łokej za problemy przepraszam.... ;) :D Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Aha ok juz wszystko kumam wiec za 4 min ja wbijam. pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi