tomus5876 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Witam cala motocyklawa brac! (siostry tez :P) przeszukalem caly internet i kurcze nie ma nic konkretnie o transporcie ze szkocji, wszystko jest odnosnie anglii. I tu moje pytanie czy nie zna ktos moze jakiejs firmy ktora podjela by sie transportu motocykla? znalazlem piekna suczke k3 no porostu cod miod, wyglada i chodzi jak moto z fabryki ale jak to zatargac do ojczyzny to juz nie wiem i powiem szczeze juz powli trace nadzieje;/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 a na kolach i promem?? moze tak to ogarnac ?? Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 To chyba najfajniejsze wyjście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acidus Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 (edytowane) Wyszukane tak na szybko: http://www.fixemer.de/pl_flg_transport_sco.Fixemer http://www.allegro.pl/item700003742_transp...ii_szkocji.html Właściwie możesz pytać w każdej większej firmie transportowej ( chętnie biorą dodatkowe ładunki ). Edytowane 21 Sierpnia 2009 przez Acidus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomus5876 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 (edytowane) na kolach to raczej odpada nie mam tu ciuchow jedynie kask a w taka podroz w tićerće sie nie wypuszcze :/ choc fajnie by bylo smignac sobie taka traske :icon_twisted: na kolach to raczej odpada nie mam tu ciuchow jedynie kask a w taka podroz w tićerće sie nie wypuszcze :/ choc fajnie by bylo smignac sobie taka traske :icon_twisted: dziekuje za adresy pierwszy czekam na odp a 2 chca 1000 zl za moto :/ sam nie wiem czy to duzo czy malo za transport ze szkocji, ale jest to firma a nie osoba prywatna z busem takze chyba bardziej pewna. Otrzymalem tez odpowiedzi na wczesniej rozeslane pytania do przewoznikow i cena to zazwyczaj 200 funtow, czy to normalna cena bo wychodzi podbnie do tej firmy z linka, jednak pani prez tel powiedziala ze nie moze dac zadnej gwarancji w jakim stanie dojdzie motorek :( moze jakimis materacami obloze go albo co :) Edytowane 21 Sierpnia 2009 przez tomus5876 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 nie ma nic konkretnie o transporcie ze szkocji, wszystko jest odnosnie anglii. A chodzi Ci o Wielka Brytanie czy podzial na regiony GB ? :eek: Bo jak firma transportowa jezdzi do Anglii to i do Szkocji moze ... Bylo na forum kilka tematow nt. transportu motocykli z UK :buttrock: :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomus5876 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 A chodzi Ci o Wielka Brytanie czy podzial na regiony GB ? :eek: Bo jak firma transportowa jezdzi do Anglii to i do Szkocji moze ... Bylo na forum kilka tematow nt. transportu motocykli z UK :buttrock: :clap: no wlasnie w tym problem ze cos sie nie chca zapuszczac do szkocji :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 wpisz w google... -Renart Transport -KurierPolska -Dameltpl -pack-kurier jest to kilka firm,ktore przewoza miedzy innymi motocykle :wink: Motocykl zabezpieczaja sami,sprzeta masz ubezpieczonego w podrozy,jesli cos sie stanie to zwracaja ci kase za naprawe :wink: Jak cos to na priva moge rzucic nr tele do jeszce jednego goscia,konkretny facet.Przewozil juz ludziom z wysp motocykle,ma dobra opinie :wink: P.S. 200 funciakow to normalna cena,na mniej nie licz :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 (edytowane) Za mniej niz 200 raczej nie znajdziesz. Koles nie tak dawno poslal Bandziora z polnocno-wschodniej Szkocji do PL, 300 funtow za usluge od drzwi do drzwi, jak chcesz moge zapytac. pzdr Edytowane 21 Sierpnia 2009 przez dyziowg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Aatam. Wsiadasz na moto i lecisz do PL. To jest jazda moto a nie nurkowanie więc bez specjalistycznego sprzętu da się. Na upartego przekop Ebay.co.uk i kup jakieś używane szmaty za grosze, tak na wyjazd tylko. Leciałem moto do PL i było git. We Francji popsułem rękawiczki więc resztę drogi leciałem bez a był koniec września, sam, bez snu czy obiadu. Da się jeśli tylko chcesz. No chyba że się boisz jazdy moto. Niektórzy wolą latać tylko wkoło bloku. :buttrock: :biggrin: Pozdro. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomus5876 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 (edytowane) qrim nie ukrywam ze taka trasa to jest naprawde wyzwanie i nie wiem czy podjął bym sie tego na nieznanym sprzecie, bez ubezpieczenia, i nie znajac trasy. Pozatym uzywane szmaty wyniosą mnie tyle co transport a gdzie prom paliwo itd. Niestety moje możliwości finansowe sa co by tu mowic mocno ograniczone:) dyziowq w razie co sie odezwe a tak btw mieszkam kilka mil od Ciebie:P Edytowane 21 Sierpnia 2009 przez tomus5876 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Spoko, a jezdzisz teraz czyms? Robimy za tydzien spotkanie nad Loch Ness, jak cos to pisz na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 anie taniej wyslac paczke z ciuchami do szkocji niz moto do polski ?? Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Jesli kolega zostaje w Szkocji to raczej wysylka, inaczej koszty paliwa, promu i powrotu beda o wiele wieksze. No chyba, ze chce sie przejechac... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomus5876 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 niestety ze szkocji wracam pod koniec przyszlego miesiaca wiec nie ma sensu przysylac ciuchow a potem jeszcze placic za prom paliwo noi jakos bym musial przetransportowac moje zeczy z tad :/ dlatego szukam transportu dla motocykla, narazie odezwaly sie 2 firmy ale kontynuuje poszukiwania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi