sylwus Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Witam Jestem przedstawicielem Stowarzyszenia pomagającego dzieciakom z ADHD. 6 września mamy swoje święto - Dzień Solidarności Społecznej z ADHD- po raz trzeci obchodzony w Radomiu. W związku z tym nad zalewem na Borkach odbędzie się ognisko. Będzie kilkanaścioro pełnych energii dzieciaków. I tu moja prośba. Może znajdzie się kilku chętnych na motorach by przewieść dzieciaki? Nie mogę Wam za to zapłacić, ale zapraszam do ogniska. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Nie mogę Wam za to zapłacić, ale zapraszam do ogniska. Czy prawdziwi motocykliści kiedyś żądali pieniądzy za za coś takiego? :banghead: Też raczej będę mógł :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwus Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 „Imprezka” zaczyna się o 16. Mamy umówione miejsce na tej części ogrodzonej, gdzie wydzielone jest miejsce na ognisko i grilla. Myślę, że spotkamy się na placu zabaw, ale jeszcze będę rozmawiać z kierownikiem ośrodka. Wtedy szczegółowo się umówimy. Dzięki za zainteresowanie tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedzacy Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zawsze można pomóc :) Ja się pisze ... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Znam Sylwię osobiście więc panowie trza ruszyć dupy i pomoc. :buttrock: Ja oczywiście będę :crossy: (dawno szanownej gębusi Xyla nie widziałem) Szczeniaki wpadnijcie o wyprawie poopowiadacie. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Witam Jestem przedstawicielem Stowarzyszenia pomagającego dzieciakom z ADHD. 6 września mamy swoje święto - Dzień Solidarności Społecznej z ADHD- po raz trzeci obchodzony w Radomiu. W związku z tym nad zalewem na Borkach odbędzie się ognisko. Będzie kilkanaścioro pełnych energii dzieciaków. I tu moja prośba. Może znajdzie się kilku chętnych na motorach by przewieść dzieciaki? Nie mogę Wam za to zapłacić, ale zapraszam do ogniska. Pozdrawiam szkoda, że nie mogę jeszcze przyjechać z moją córką ale postaram się przyjechać przynajmniej na chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwus Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Wszystkie dzieciaki mile widziane - szczególnie Wasze!!! Konie mechaniczne mają na co dzień, więc tego dnia proponuję prawdziwego, żywego konia. Konik JEDYNIE dla maluchów, bo to kucyk. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Konik JEDYNIE dla maluchów, bo to kucyk. No to po zabawie :icon_twisted: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Konik JEDYNIE dla maluchów, bo to kucyk. No to po zabawie :icon_twisted: :icon_twisted: Lilianna Rarek ci już nie wystarcza? Na konika byś się przesiadł, może byłby śmiglejszy :icon_razz: Czy prawdziwi motocykliści kiedyś żądali pieniądzy za za coś takiego? :banghead: Przemek Sylwia nie wie kto to motocykliści :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe68 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 oczywiście ja też będę, proponuje spotkanie na lukojl i podjazd całą ferajną Cytuj http://www.youtube.com/user/piotrpepe68https://picasaweb.google.com/lh/myphotos?noredirect=1http://piotrgierasinski.blog.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 oczywiście ja też będę, A jak sprzedasz rakietę do tego czasu :icon_question: :wink: Ja mam ślub i poprawiny szwagierki w tym czasie, także mogę być niedyspozycyjny :icon_mrgreen: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Wszystkie dzieciaki mile widziane - szczególnie Wasze!!! Konie mechaniczne mają na co dzień, więc tego dnia proponuję prawdziwego, żywego konia. Konik JEDYNIE dla maluchów, bo to kucyk. Zapraszam tak, tyle ,że moja córa ma 1,5 miesiąca.. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 oj tam, oj tam, Peny jak ją będziesz dobrze karmił to dacie rade do tego czasu, nie wykręcaj się błachymi powodami :biggrin: no i tu masz Xylu calkowita racje!!! NA DZIECKO CHCE ZGONIC skuterowiec jeden!!!!! Titi jak sie nic nie zesra to bedziemy!!!!! :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 pytanko do organizatorki - czy poza moto chcielibyscie kogos z militariow - w mundurach roznych panstw, z replikami broni itp, mam troche znajomych wiec jakby co - daj znac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwus Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Witam po krótkiej nieobecności. No i po kolei „Czy prawdziwi motocykliści kiedyś żądali pieniędzy za coś takiego?” Cóż... Jak mówi moja ciocia – wody do baku nie nalejesz „tak, tyle ,że moja córa ma 1,5 miesiąca..” faktycznie ciut zbyt młoda. Za rok się przypomnę „oczywiście ja też będę, proponuje spotkanie na lukojl i podjazd całą ferajną” fajnie, fajnie. A może załatwić pilotaż policji? „czy poza moto chcielibyscie kogos z militariow - w mundurach roznych panstw, z replikami broni itp, mam troche znajomych wiec jakby co - daj znac „ Ekstra by było. Tyle, że to moje pierwsze przedsięwzięcie i zaplanowałam go skromnie. Nie będę w stanie zapewnić wam odpowiedniej oprawy. Nie będzie sceny, nagłośnienia ani prowadzącego. Obawiam się, że facet z bronią w ręku, spacerujący po placu zabaw, może się czuć dziwnie. Natomiast za rok planuję piknik z ogromną fetą i wieloma różnymi atrakcjami. Będzie mi miło jeśli propozycja będzie aktualna. Teraz ognisko skierowane jest do zamkniętej grupy – za rok do wszystkich mieszkańców. dzięki za pomysł i oczywiście wszystkie sugestie mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi