patrys16x Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 mam teraz w aprilii rx 125 z tylu zebatke 49z a z przodu 14z czy to jest oryginalne przelozenie? czy duzo lepiej moto bd przyspieszac jak dam z przodu zebatke 13z? czy nie bd odczuwalnej roznicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 jeśli chodzi o założenie mniejsze zębatki z przodu o jeden ząb to nie da to Ci specjalnej różnicy. pozdro Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrys16x Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 czyli nie oplaca sie kupowac zebatki 13z? a co jesli chodzi o jazde na kole bd roznica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 (edytowane) różnica 1z na zębatce zdawczej jest odczuwalna taniej wyjdzie niż zakładanie większej zębatki z tyłu Edytowane 15 Sierpnia 2009 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrys16x Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 mysle ze ten 1 zab mniej na zebatce zdawczej wystarczy bo predkosc max mi nie jest az tak potrzebna, bardziej zalezy mi na mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hz10 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 zakładaj 13z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrys16x Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 oki to na przod kupie 13z a z tylu jak juz ta zebatka bedzie padnieta to brac wieksza ? da rade wogole czy to juz przesada bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Landryss25 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Jeśli dostaniesz to możesz dać ze 2 zęby większą ale wątpię żebyś taką znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrys16x Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 to dam z przodu zebatke 13z, bo ogolnie przygotowuje moto do jazdy po zwirowni i do podjazdow, jeszcze bede musial zmienic opony bo strasznie sie zakopuja w piasku, jakie mozecie polecic na piach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Landryss25 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 (edytowane) Jeśli szukasz czegoś z tańszych marek to looknij na wykres w tej aukcji: http://www.allegro.pl/item691125943_17_c11..._11_40m_tt.html Miałem mitasa C-04 i spisywała się nieźle w każdych warunkach. Edytowane 16 Sierpnia 2009 przez Landryss25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrys16x Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 z tego co pamietam to tez mam c04, a jak sie ma szerokosc opony do jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hz10 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 do rx dobra jest szerokość 100 chociaż jak kupiłem ostatnio michelina 140 to niewiele sie różnił od zdejmowanej 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herki Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 ja u siebie w pegaso mialem z przodu 15z a z tylu 40z malo brakowalo mu troche zmienilem teraz na przod 13z a z tylu 45z i jezdzi o niebo lepiej a predkosci tez mu troche zostalo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrys16x Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 moze mi ktos dac jakis link do zebatki 11, 12 lub 13 zebow bo zastanawiam sie nad ktoras z tych... a nigdzie nie moge znalesc do rx 125 takich bo jest to malo popularny model a pewnie z innych moto pasuje. tutaj jest obrazek jakie wymiary musi miec zebatka: zebatka przednia do rx 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herki Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 szukaj do wszystkich modeli z silnikiem rotax 123 pegaso i tuareg maja takie same bo ja u siebie tez mam srednice 22 i 22 zebow albo u jakiegos znajomego mechanika zeby CI zalatwil sprawdz http://www.olekmotocykle.pl/ ja tu znalazlem ale musialem troche czekac bo skads tam zalatwiali :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi