bart_b Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Witajcie Mam wielki problem a dokladnie mój kumpel. Kilka dni temu RSVka odmówiła posłuszeństwa. Szukaismy szukalismy i nic. No to maszyna na busa i do krakowa pod komputer. Badanie wykazało awarie czujnika cisnienia atmosferycznego. no to prima. cali happy do domu. nowy czujnik wskoczył na swoje miejsce, stacyjka przekrecona i co ?? I nic, dalej to samo :( Teraz prośba. Głowne podejżenie pada niestety na komputer, a ze to nie tania sprawa chcemy byc pewni ze to to. jesli ktos z was udostepnil by mozliwosc przepiecia swojego komputera a kilka sekund to byl bym przewdzieczny. oczywiscie podjedziemy z całym motocyklem i doslownie na chwile podepniemy kostke bez zadnego rozkrecania itd u wlasciciela i oczywiscie przy wlasciciela. nic nie chce pozyczac cudowac itd. za pomoc z góry bardzo dziekuje. pozdrawiam Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper323 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Witam. Nie wiem czy juz zalatwiles sprawe ale jezeli nie to zapraszam. Udostepnie komputerek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiplash666 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Witam. Nie wiem czy juz zalatwiles sprawe ale jezeli nie to zapraszam. Udostepnie komputerek:) Ja w Krakowie tez moge udostepnic, coprawda Mam Falco ale to ten sam silnik i modul ale sprawdzcie tez kill switch i czujnik wywrotki. a i jeszcze jedno po przekreceniu kluczyka pompe slychc ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazze Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 ja też chętnie pomogę :bigrazz: zapraszam do borów turawskich Cytuj OSKAR #21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi