Brum,brumek Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Witam!! Mam 16 lat i niedawno zdałem na kartę motorowerową :biggrin: Ale mam problem z znalezieniem odpowiedniego skuteru ! Widziałem kiedyś Hondę z opcją silnika do motoru i skutera! Wyglądał jak normalny motor ale właśnie miał tą opcję!! Niestety straciłem tą aukcje i nie zapisałem modelu tego pojazdu! I tutaj zaczyna się moja prośba, jeżeli jakiś forumowicz zna lub posiada taki dwuślad to proszę o podanie marki i modelu nie musi to być Honda :icon_biggrin: !!! Bardzo mi na tym zależy!! Z góry dziękuję :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 (edytowane) to był kingway fennari ;O nie ten dział i wygyly. Edytowane 10 Sierpnia 2009 przez grebur Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 jeżeli jakiś forumowicz zna lub posiada taki dwuślad tia, dwuślad to może i będzie, ale po konkretnym dzwonie. Motocykle/skutery/rowery to z założenia jednoślady (nie licząc tych z wózkami bocznymi itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Nie wiem o co Ci chodzi z tym "silnikiem do motoru i skuteru". Że skrzynia manualna lub automat? "Ścigacza" w automacie i silnikiem 50ccm znajdziesz na allegro pod frazą GILERA DNA. Tymczasem temat przenoszę do motorowerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi