Marek. Opublikowano 18 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 jaki najlepszy motocykl jest na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierzak Opublikowano 18 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 witam serdecznie :flesje: a może tak coś więcej?bo narazie to nie ma za bardzo jak doradzić.... na poczatek myslę, że powinieneś przejrzeć poprzednie tematy.... bo naprawde było już sporo takich tematów... mam nadzieje, że znajdziesz tam coś co Cię zainteresuje, a jeśli będą jakieś pytania to napewno tu otrzymasz odpowiedź...tylko radziłabym napisać coś więcejnie wiem, ile latek (bo nie wiadomo jaka pojemność), wolisz ścigacze, chopperki czy enduro, czy miałeś już jakieś przygody z motocoś.. cokolwiek... pozdrawiam :) :namoto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 18 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 Pierzak...mysle ze cos o sobie tez by nie zaszkodzilo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek. Opublikowano 27 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 interesuje mnie jakiś polski motor może SHL-ka 175 albo WSK co sądzicie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 27 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 Panie Marku szanowny :) Ja proponuję MZ lub Jawę ze względu na ich cenę, dostępność części zamiennych i moc. Z MZ myślę że najlepiej 251 z elektronicznym zapłonem. Mechaniczny pomoże Ci nauczyć się trochę mechaniki, ale może być bardziej uciążliwy. O elektronicznym słyszałem sporo dobrego. Z Jawy TS350. Obydwa motocykle nie są koszmarnie mocne a na początek ich dynamika powinna wystarczyć do wyścigów z samochodami :D Na forum jest mnóstwo osób które w razie czego doradzą...żyćnie umierać.Wspomnij coś o swoim budżecie, bo to istotna kwestia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr00bY Opublikowano 27 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 Rozumiem, że ma być coś za małe pieniążki. Proponuje Wiejski Sprzęt Kaskaderski zwany również WSKą :) Sam teraz szukam jakiejś (a właściwie silnika - jakby ktoś miał niech da znać :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek. Opublikowano 29 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2004 Mój budżet jest trochę mały bo tylko 500 zł.I dlatego myślałem wiąść coś na chodzie ale do kapitalnego remontu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi