Masaż Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 85maly Minął prawie rok więc napewno sprawa sie już zakończyła? Dla mnie było jasne że wymuszenie pierwszeństwa kolesia w puszcze ale w takich okolicznościach i bez świadków dużo szans u Ciebie nie widziałem... Ale dobrze zrobiłeś że postanowiłeś walczyć zawsze jest jakaś szansa. Napisał byś Nam jak to się skończyło jeśli w ogóle jeszcze czytasz to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 gadacie, tak samo ze jak sie nie ma prawka to zawsze bedze tego wina, to nieprawda, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Wina może być kogoś innego, ale i tak ten bez prawka, dostanie po dupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Brak uprawnień zwykle powoduje potraktowanie w sytuacji wypadku jako sprawcy, chyba że wina jest ewidentnie po stronie pozostałych uczestników zdarzenia (nie ustąpienie pierwszeństwa, zignorowanie znaku stop, itp), Napisałem "zwykle" ponieważ zdarzały się sytuacje w których policja poza mandatem za brak uprawnień nie traktowała z góry takiej osoby jako winnej wypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaż Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 (edytowane) Digidy chyba Ci sie pomyliły tematy... "gadacie, tak samo..." Jak narazie w Tym temacie nie było w ogóle mowy o żadnym prawku dopóki tego nie napisałeś autor tematu miał prawo jazdy i kierowca samochodu też nie rozmywajmy tego tematu to nie o Tym tu byla mowa Edytowane 17 Września 2010 przez Masaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi