Sadek Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 (edytowane) Witajcie. Poszukuję opinii na temat poduszki żelowej do podłożenia pod 4 litery w celu zwiększenia komfortu podróżowania. Dla czepliwych: poduszka ma być dla mojego plecaczka. Jeżdżę TDMą: to dla dociekliwych. Do kupienia jest coś takiego tutaj . Wszystko rozbija się o to czy z tą poduszką odczuje się znaczącą różnicę. Pytam więc użytkowników: jakie były wasze wrażenia, czy polecacie ten produkt, czy jest wart swej ceny. Pozdrawiam Sadek dodano:! Jeśli macie sprawdzone sposoby na ulżenie kościstemu tyłkowi to walcie śmiało ;) Edytowane 9 Sierpnia 2009 przez Sadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raper Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Może jak pokażesz 'tylkowi' cene tej zelowej podkladki to mu ulży? ;) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 A może by tak zainwestować w siedzenie żelowe? Albo lepiej-wodne :buttrock: (są takie?) Do tego podgrzewanie, masaż, i w drogę :clap: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Powyższe, bardzo trafne, uwagi zostaną na pewno wzięte pod uwagę przy zakupie. Czy pozostali forumowicze mają spostrzeżenia w tej kwestii? Pozdrawiam Sadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Myślę ze skoro często jeżdzisz ze swoją lubą, to powinieneś zmienić motocykl ,na coś wygodniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 - Stary, co sądzisz na temat tych jabłek? -Myślę, że powinieneś kupić gruszki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Nie pomogę Ci za wiele ale sam byłbym takim wynalazkiem zainteresowany. Tyle, że przy tej cenie to chyba można porozmawiać już z tapicerem żeby lepiej siedzenie wyprofilował. Kto jeździ w naprawdę długie trasy ten wie co to ból dupy i nie pitoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Kupiłem sobie coś takiego na rower i dupa po kilku godzinach jazdy trochę mniej boli. Jednak nie dałbym za coś takiego trzech stówek. Widziałem takie poduszki na szerokie damskie siodła rowerowe za 35 złotych. Wystarczy tylko pogłówkować jak przymocowac je do siodła motocyklowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Do kupienia jest coś takiego tutaj . Wszystko rozbija się o to czy z tą poduszką odczuje się znaczącą różnicę. Na próbę może warto nabyć taką "nakładkę masującą "na fotel samochodowy w markecie i przyciąć do wymiaru siedzenia TDM-y. Przymocować za pomocą taśm i sprawdzić efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acidus Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 A może coś takiego? http://www.allegro.pl/item709143129_naklad...t_i_wygoda.html Wziąć najszerszą wersję doszyć gumki i spróbować. Zawsze to dużo taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 A może coś takiego? http://www.allegro.pl/item709143129_naklad...t_i_wygoda.html Wziąć najszerszą wersję doszyć gumki i spróbować. Zawsze to dużo taniej. Dokładnie o czymś takim piszę dwa posty wyżej. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 - Stary, co sądzisz na temat tych jabłek? -Myślę, że powinieneś kupić gruszki! Stary,nie chciałem Cię urazić,tylko przypomniałem sobie że jak moja kobieta marudziła że jej niewygodnie to kupiliśmy GL i dużo potem jeżdziliśmy razem. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molu Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 A moze http://www.allegro.pl/item707513982_podkla...rak_potnik.html ? :cool: 300 za tamto to mysle mocne przegiecie :smile: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi