Notturno SV Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 a wy tylko o jednym... tylko jak to jest podobno Yuby doprowadzil Cie do orgazmu a teraz marudzis ze cie nadgarstek boli, jak to jest w koncy ;) Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówka Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 To nie wiedziałeś, że jak kobieta sama się podnieca to i podnieca to mężczyznę? Wiesz, taka gra wstępna była :bigrazz: A żeby za bardzo nie zbaczać z tematu: Dziś miałam 2 godziny praktyki. 30 minutek teorii a potem ruszanie, jazda, zawracanie, slalom i ósemka. Wszystko na 1szym z zawrotną prędkością <5km/h (?) :icon_mrgreen: Jutro znowu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 [...]potem ruszanie, jazda, zawracanie, slalom i ósemka. Wszystko na 1szym z zawrotną prędkością <5km/h (?) :icon_mrgreen: Pamietaj o przeciwskrecie i przegazowkach podczas redukcji :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 i paleniu gumy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówka Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Tak jest! :icon_twisted: Na koniec zostałam zapytana jak mi się podobało. Cóż, zajebiście, ale po 10 minutach zrobiło się zdecydowanie za wolno i nudno :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówka Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Dzięki za sms, kiedy latamy, ale ja prowadzę. :biggrin: A może jednak choć odrobina przyjemności dla mnie? Pojedziemy gdzieś, gdzie jest cisza, spokój, gdzie pozwalają na "jazdę bez trzymanki" i nikt z niebieskich nas nie znajdzie i ja go dosiądę, co? :bigrazz: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 [..]gdzie pozwalają na "jazdę bez trzymanki" i nikt z niebieskich nas nie znajdzie i ja go dosiądę, co? :bigrazz: :icon_twisted: Oj Monisiu, az perwersja zapachnialo ... :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 i pomyśleć, że ma Trampiego :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówka Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 i pomyśleć, że ma Trampiego :buttrock: :icon_mrgreen: Pozory mylą :bigrazz: *** Chwalę się, że mnie pochwalono. Dziś był ciaśniejszy slalom i też gładko poszło. Do tego strugi deszczu, ale to mnie nie pokonało :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Ale nadal nie widzieliśmy właścicielki przeżywającej orgazm na tym koniku :icon_twisted: Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówka Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Muszę poszukać fotografa :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówka Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 (edytowane) No to chwalę się dalej, a co! Slalom opanowany do perfekcji. Obsługa motocykla (ta egzaminacyjna ;) ) wraz ze światłami chyba też. Dziś była ósemka, której, nie wiem czemu, najbardziej się bałam ale też poszło gładko. Poza tym było zatrzymywanie w wyznaczonym miejscu. I co najważniejsze- moja zawrotna prędkość osiągała dziś 20km/h :icon_mrgreen: Przez jutrzejsze 2h pewnie dalej zatrzymywanie i górka a pojutrze już pewnie na miasto! O Panie! Obsram się ze szczęścia :icon_mrgreen: Albo ze strachu... :icon_twisted: Edytowane 18 Sierpnia 2009 przez Mrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Nie boj sie ! wszysy inni też w strachu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi