dcz333 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Pojemnościowo to ma mojego litra. :bigrazz: ale się zaborczy zrobiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówka Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 :bigrazz: gratulacje Mróweczko :bigrazz: Trampi leciutki jest, mam nadzieje, że się kiedyś zgadamy i gdzieś popakujemy razem całuje Poczekasz cierpliwie, to pewnie polatamy razem :bigrazz: I Panem Grzesiem..on już Ci Mróweczki :bigrazz: Hmm nigdy go jeszcze nie widziałam, ale skoro tak twierdzisz :icon_mrgreen: Może być ciekawie :bigrazz: i tak niewiele potzreba kobiecie.uczcie sie od yubego,wystarczy jej kupic moto i juz orgazm!satysfakcja obopolna gwarantowana! Tak tak przecież Yuby to alfa i omega :bigrazz: Pogratulowac, a na marginesie to stwierdzam, ze bardzo latwo mozna Cie do orgazmu doprowadzic :icon_mrgreen: :crossy: Psychicznego i emocjonalnego może i tak :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Tak tak przecież Yuby to alfa i omega :bigrazz: złapały mnie głupie myśli jak to zobaczyłem :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówka Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 (edytowane) Pojemnościowo to ma mojego litra. :bigrazz: Kiedy mogę go dosiąść? :icon_mrgreen: *** Dziś zapłaciłam podatek w Urzędzie oraz oddałam tablicę i dowód do przerejestrowania. Za 3 dni odbiór. Taka była kolejka, że po 1,5 godziny czekania zrezygnowałam i poszłam do pokoju, gdzie zostawia się wsio i odbiera właśnie po wspomnianych 3 dniach... A jak zobaczyłam pod rząd 5-6 osób w wieku powyżej 80-90 lat, którzy odbierali dowody, to zastanawiam się, czy wyjeżdżać jutro na ulice... :icon_eek: Edytowane 7 Sierpnia 2009 przez Mrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 A koleżanki mi załatwiłeś. :icon_question: P.s Mróweczko to czekam na info.... a co ja sfatka jestem? Kiedy mogę go dosiąść? :icon_mrgreen: *** Dziś zapłaciłam podatek w Urzędzie oraz oddałam tablicę i dowód do przerejestrowania. Za 3 dni odbiór. Taka była kolejka, że po 1,5 godziny czekania zrezygnowałam i poszłam do pokoju, gdzie zostawia się wsio i odbiera właśnie po wspomnianych 3 dniach... ajj ja bym cie pierwszą przyjął na Vacie i po 15 minutach miała byś papier do rejestracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 ajj ja bym cie pierwszą przyjął na Vacie i po 15 minutach miała byś papier do rejestracji Wazeliniarz...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Wazeliniarz...... a byłeś w Opolskim Vacie? chyba nie skoro tak mówisz :bigrazz: ale nic obrażać się nie będę I ma BMW. :bigrazz: czyżby ci się spodobało? że tak o nim wspominasz? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 ...bo za jego sprawą stałam się dziś posiadaczką wymarzonego Trampka :icon_mrgreen: Tak jak obiecałam, chciałabym przede wszystkim nadmienić, że gdyby nie wspaniały, cudowny, niezastąpiony (i oczywiście śliczny! :icon_twisted: ) Yuby, to w tym momencie miejsce w garażu dalej było by puste. :bigrazz: A tak na poważnie, to wielkie dzięki Yuby, bo w dużej mierze dzięki Tobie moje marzenie się wreszcie spełniło :crossy: Trampka po raz pierwszy zobaczyłam tu Chwilę potem okazało się, że jest na sprzedaż, więc co tu było się zastanawiać, tym bardziej, że Yuby dał gwarancję tym, co najcenniejsze u faceta... :icon_twisted: Teraz miejsce w garażu wygląda tak :icon_mrgreen: Pozostałe zdjęcia: 1 2 3 4 Dziś chyba będę spać w garażu :icon_twisted: jakie to mile, kiedy sie czyta, o dwojgu szczesliwych ludziach!oby wiecej takich orgazmow1codziennie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówka Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 (edytowane) jakie to mile, kiedy sie czyta, o dwojgu szczesliwych ludziach!oby wiecej takich orgazmow1codziennie! Nie stać mnie ;) No chyba, że Yuby zaproponuje inne rozwiązanie :bigrazz: Edytowane 8 Sierpnia 2009 przez Mrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówka Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zaproponuje..... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Monika, przyłączam się do gratulacji, Trampa ogladałem na zlocie i tez mi się podobał, o czym wiesz. Niech się Wam jeździ jak najlepiej :bigrazz: Chociaż z mojego punktu widzenia (siedzenia :wink: ) to fajniej sie jezdziło na jednym motórze :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówka Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Chociaż z mojego punktu widzenia (siedzenia :wink: ) to fajniej sie jezdziło na jednym motórze :icon_razz: No jak byłeś kierownikiem to nie dziwne ;) Miło było, może jeszcze kiedyś skorzystam (i jeszcze raz dzięki), ale na razie pozostanę przy swoim rumaku :bigrazz: Tym bardziej, że nadgarstek napie**alał mnie okrutnie (dziwne, pierwszy raz) :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Moje gratulacje :) Mam nadzieję, że orgazm wiecznie trwał będzie tak jak u mnie.... :icon_twisted: Powodzenia w kreśleniu 8 i na egzaminie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Moje gratulacje :) Mam nadzieję, że orgazm wiecznie trwał będzie tak jak u mnie.... :icon_twisted: Powodzenia w kreśleniu 8 i na egzaminie :icon_twisted: wiecznie :icon_question: :icon_exclaim: :icon_mrgreen: i normalnego egzaminatora :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 [...] nadgarstek napie**alał mnie okrutnie (dziwne, pierwszy raz) :icon_eek: To z tad ten dlugotrawaly orgazm ..... Hmmmm... :icon_rolleyes: Uwazaj Monisu na siebie, szkoda reki :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi