silentCC Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 (edytowane) Tak jak w temacie nie znalazłem takiego tematu wiec zakładam. Prosiłbym o wszystkie podpowiedzi na co zwracać uwagę przy kupnie enduro/crossa na jakie miny można wdepnąć kupując jakiś model itd. Jak sprawdzać takie rzeczy jak np . luzy itp. Nie znalazłem takiego tematu więc zakładam jedynie można znaleźć pojedyncze podpowiedzi w osobnych tematach a moim zdaniem fajnie było by zebrać takie informację w jednym temacie, co byłoby bardzo pomocne dla wielu użytkowników!! Edytowane 5 Sierpnia 2009 przez silentCC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major000 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 najlepiej jak wezmiesz ze sobą kogos kto kuma baze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0nger Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Założyłem taki topic prawie rok temu klik. Przedawnił się tylko link do downloadu, więc upnąłem ponownie klik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Thx LOnger :) zamykam. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi