zapek Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 No to nie gadaj tylko rozsyłaj na pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis76 Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Ja również jestem żywo zainteresowany :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haitz_zimmer Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Jeśli ktoś chce jakieś zdjęcia z chopperdogs.com to niech pisze na mój mail - [email protected] Dobrze by było gdybym wiedział jakie to mają być zdjęcia - firmy, pracowników, motocykli czy Jesse Jamesa. Mam też zeskanowane strony z czasopism w których pojawiły się artykuły o West Coast Choppers. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 przedladnelam ich wszystkie choppery i stwierdzam 2 rzeczy- 1. niektore ich motocykle sa strasznie nie w kij nie w oko, pogmatwane, robione na jeden schemat ( krotkie wydechy, patent na rame z dziurami i imitacja magazynku od rewolweru) i przy niekotrych malowanie (laczenie kolorow) jest totalnie zle dobrana, nie pasuej ze soba co psuje juz smak. 2. maja choppery, ktore swoim wygladem i stylem wala na kolana. a tak to co teraz robia, niczym mi nie przypomina klasycznego choppera old schoola. bardziej nadaja sie na pokaz niz do jazdy ;) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 All show no go ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi