Jezyk Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Jeszua nie przejmuj się ja mam podobna przypadłość co ciekawe nie zawsze występuje. Jade z żonką a ona już przyzwyczajona :-) Miejmy nadzieje że nie będziemy reszcie przeszkadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Niestety, :banghead: z ogromną przykrością muszę odwołać swoją obecność. :( Peterku, ptaqu i tobie przede wszyskim Buber, soraweczka za zamieszanie. Pozdrawiam wszystkich, kiedyś się spotkamy :biggrin: Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Ech...już nie długo. :crossy: A pogoda zapowiada się super :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufi Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 (edytowane) Więc ze smutkiem zawiadamiam,że ziścił się najczarniejszy scenariusz :banghead: Bardzo przykro nam,że nie będziemy tym razem z Wami.Pozdrowienia dla całej "SSJ Buber&spółka" :notworthy: Szczególne sorki w stronę gospodarzy - Piaffe i Buber,mam nadzieję że dane jeszcze nam się będzie spotkać. ps. i tak czekam na fotorelacje z tej edycji,choć przez chwilę dzięki Waszym zdjęciom poczuję się jak bym był z Wami :smile: Edytowane 9 Września 2009 przez pik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 No cóż, life is brutal. Szkoda, może następnym razem. A my jedziemy na zakupy i trzeba zamówić szamana do pogody, żeby źle nie było.. No, ale na to w sumie wpływu nie mamy. Jedźcie spokojnie, czekamy na was! Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Jaką trasę wybieramy tym razem :icon_question: Jeśli wybierać między przez Wrocław albo Wałbrzych, to patrząc obiektywnie Sadek miał rację, że przez Wałbrzych jest lepiej. Może masz inne propozycję? Dawaj, rozpatrzymy :) pozdro W zeszłym roku przejazd przez Wrocław nie należał do przyjemności. Może przez Wałbrzych rzeczywiście będzie lepiej... Czyli lecimy tak jak na Wrocław przez Bełchatów i Wieluń, tylko potem odbijamy w Kępnie na Namysłów i dalej przez Brzeg, Strzelin, Łagiewniki, Dzierżoniów i dalej drogą 383 przez Pieszyce na Wałbrzych? Jak tak patrzę na Mapę, to i Wałbrzych da się objechać od południowej strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 W zeszłym roku przejazd przez Wrocław nie należał do przyjemności. Może przez Wałbrzych rzeczywiście będzie lepiej... Czyli lecimy tak jak na Wrocław przez Bełchatów i Wieluń, tylko potem odbijamy w Kępnie na Namysłów i dalej przez Brzeg, Strzelin, Łagiewniki, Dzierżoniów i dalej drogą 383 przez Pieszyce na Wałbrzych? Jak tak patrzę na Mapę, to i Wałbrzych da się objechać od południowej strony... Ptaqu, wybór należy do nas :bigrazz: Na trzecie spotkanie jechaliśmy jak pamiętam przez Wałbrzych i nie było źle, ale każda droga jest dobra. bo do celu zaprowadzi :buttrock: pozdro ps. Cieszę się, jedziesz :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Ja tam się nie znam, bo rzadko do wawy jeżdżę, ale... spokojnie było z waw- na częstochowę, potem na opole , a potem autobahnem i zaraz potem jest jelenia... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 (edytowane) a nie lepiej ominąć Wałbrzych od północy? Przez Bolków? Tam jest bardzo ładna droga (umiarkowanie kręta, dobry asfalt) Ewentualnie jak od południa to coś takiego: http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&...32,3.532104&z=8 Edytowane 10 Września 2009 przez Ludwicjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 (edytowane) Ewentualnie jak od południa to coś takiego: http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&...32,3.532104&z=8 Właśnie dokładnie o to mi chodziło :lalag: Wydaje mi się, że jadąc tędy możemy mieć ładne widoki (ale nie jechałem jeszcze tędy więc pewności nie mam) Oczywiście to tylko propozycja, nie będę się upierał :wink: - możemy też przez Bolków, albo tak jak proponuje Buber (tutaj trzeba by się zastanowić, czy warto trochę nadłożyć trochę km, w zamian za możliwość jechania lepszymi drogami). ps. Cieszę się, jedziesz :lalag: Ja też się ciesze :icon_mrgreen: Edytowane 10 Września 2009 przez ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 (edytowane) a nie lepiej ominąć Wałbrzych od północy? Przez Bolków? Tam jest bardzo ładna droga (umiarkowanie kręta, dobry asfalt) Ewentualnie jak od południa to coś takiego: http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&...32,3.532104&z=8 Akurat to nie jest dobra propozycja. Drogi tamtędy są FATALNE.... Już jadąc przez Świdnicę i Świebodzice będzie o niebo lepiej. Poważnie. Ostatnio jak przejeżdżałem przez Wałbrzych to zgubiłem migacz z tyłu (prawie). Jak już chce cie tamtędy to proponuję to. Z "beztirowym" skrótem za bełchatowem. http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&...47&ie=UTF8&z=12 Edytowane 10 Września 2009 przez Buber Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 wygląda bardzo dobrze, przyjmujemy jako wariant podstawowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Drogi tamtędy są FATALNE.... Już jadąc przez Świdnicę i Świebodzice będzie o niebo lepiej. Poważnie. Ostatnio jak przejeżdżałem przez Wałbrzych to zgubiłem migacz z tyłu (prawie). Dzięki Buber - bardzo cenna uwaga. Czyli Wałbrzych omijamy od północy. wygląda bardzo dobrze, przyjmujemy jako wariant podstawowy? Jestem za :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Ja również własnie ta droge brałem pod uwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 (edytowane) Ja tam się nie znam, bo rzadko do wawy jeżdżę, ale... spokojnie było z waw- na częstochowę, potem na opole , a potem autobahnem i zaraz potem jest jelenia... Myślałem, że tak będzie sporo dalej, ale różnica to tylko 10 km: http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&...9.788818&num=10 Edit - różnica to 18 km - ale i tak myślałem że więcej... Edytowane 10 Września 2009 przez ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi