Schack Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Szukam świadków wypadku w dniu 12 maja br. Wypadek miał miejsce w Ząbkach pod Warszawą. Dziewczyna na rowerze zajechała motocykliście drogę. Policja chce postawić zarzuty motocykliście, że się zagapił i to jego wina. Prawda jest taka, że dziewczyna nie zastosowała się do przepisów ruchu drogowego dotyczącego skrętu w lewo i spod prawego krawężnika przed nosem motocyklisty nagle skręciła w lewo. Bardzo proszę o kontakt osoby, które mogłyby świadczyć w tej sprawie. Będę zobowiązany. tel. 693 471 882 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate' Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 szukaj igly w stogu siana...ale powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Za kilka stówek mogę być świadkiem. :biggrin: Przeciwko rowerzystom nawet za friko. :biggrin: :buttrock: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi