RudyXJ Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 XXII Ogólnopolski Zlot Motocykli Ciężkich i Weteranów KROTOSZYN 21- 23 sierpień 2009r. Program zlotu:* Piątek - 21 sierpnia: Godziny popołudniowe i wieczorne - przyjmowanie i rejestracja uczestników zlotu, konkurencje sprawnościowe. od 20.30 - koncerty zespołów muzycznych: - NURTH www.nurth.pl - PODRÓBKA Sobota - 22 sierpnia: 8:00 - 10:00 - śniadanie 10:00 - wyjazd na paradę motocykli trasą po okolicznych wsiach 12:30 - 13:00 - powrót na teren zlotu 13:30 - 15:00 - obiad 16:00 - 18:00 - konkurencje sprawnościowe 18:00 - 19:00 - kolacja od godz. 20:00 - koncerty zespołów muzycznych: - MANSON BAND www.mansonband.com.pl - 4 SZMERY www.4szmery.net - V-TWIN www.v-twin.eu oraz wręczenie nagród zwycięzcom konkurencji Niedziela - 23 sierpnia: Godziny przedpołudniowe - wyjazd uczestników *Program zlotu może nieznacznie ulec zmianom. Cennik: od wielu lat taki sam :) Kierowca - 40zł Pasażer - 40zł Amazonki - 30zł Członkowie PRM (z ważną legitymacją) - 30zł Członkowie PRM (mający skończone 50 lat) - 0zł Uczestnik mający skończone 55 lat - 0zł Motocykle wyprodukowane do 1950r. - 20zł Dzieci do lat 10 - 0zł __________ :icon_twisted: NA TEN ZLOT JADĘ KONIECZNIE, A WY ??????? PZDR. :biggrin: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 no coz mi przypada 22 wesele wiec kicha wielka bo ie dam rady :) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 no coz mi przypada 22 wesele wiec kicha wielka bo ie dam rady Jesli to nie Twoje własne wesele to nadal nie jestes usprawiedliwiony heh :P Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 A nawet jeżeli Twoje to i tak tylko częściowo :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stesiu Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 w zeszłym roku nie dojechałem ale w tym roku postaramy się być do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 No my również będziemy, tak jak w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawon Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 będe :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 ja z kolesiami pomyslimy.bylem juz w krotoszynie wiele razy i jak dla mnie juz za malo miejsca dla tak wielu motocykli na terenie zlotu.no i duzo obory co niektorzy potrafia zrobic ! ogolnie impreza i organizacja ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 ja z kolesiami pomyslimy.bylem juz w krotoszynie wiele razy i jak dla mnie juz za malo miejsca dla tak wielu motocykli na terenie zlotu.no i duzo obory co niektorzy potrafia zrobic ! ogolnie impreza i organizacja ok. Jestem tego samego zdania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Fakt-tłoczno, ale organizacja na wysokim poziomie, bynajmniej ja mam zamiar sie tam zameldować a Wy jak chcecie ;) PZdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 http://www.oldtimers.net.pl/ właśnie wbiłem na tą stronę myśląc , że napisali coś o elektronicznej rej. W zeszłym roku wypełniałeś na ich www formularz, otrzymywałeś automatycznie numer, przed zlotem były 2 kolejki do wjazdu, jedna dla tech zarejstrowanych a druga dla niezarej. Uczestnicy wysyłające swoje dane przez neta wjeżdżali o wiele szybciej bez zbędnych formalnosci (swoje dane juz podali, wiec wystarczyło tylko numer podać) ... Niestety w tym roku nie jest nic napisane o tym sposobie przyjmowania zlotowiczów. Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Wybiera się ktoś z Kępna lub okolic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Czy ktoś z Wałbrzycha lub okolic będzie się kierował w sobotę rano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 zdecydowalismy sie .góra i okoloice jednak jada na krotoszyn.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robuś1 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Się wybieramy oczywiscie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi