Gawron Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Światła po prostu przestały świecić a przedtem raz świeciły raz nie. Mechanicy mówią że to przełącznik ale sprawdziłem i jest on na 100% sprawny. Przeszukałem całą instalację i nie znalazłem żadnej przerwy. Jakieś pomysły co to może być?? http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Najszybciej i najłatwiej to wziąć miernik w rękę i sprawdzić, czy w ogóle napięcie na żarówkę dochodzi. Jeśli nie, to idziesz po kablu wstecz i sprawdzasz gdzie możesz czy w tym miejscu jest napięcie. Jak to sprawdzisz daj znać. Pozdrawiam. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 jeszcze raz sprawdź przełącznik, tam jest tak ciasno naćkane że niby wszysto ok a po skręceniu prądu niet transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 jeszcze raz sprawdź przełącznik, tam jest tak ciasno naćkane że niby wszysto ok a po skręceniu prądu niet to był jednak przełącznik... dobrze że problem z głowy bo na prawdę mnie to irytowało. Całą instalację z miernikiem przepatrzyłem co zajeło mi kilka ładnych godzin i juz zrezygnowany znów zaczołem rozkminiac przełącznik... Zle go przed tem "zinterpretowałem" :) Dzięki za podpowiedzi! http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camp3 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 czy ktoś może ma jakiś schemat dotyczący PRZEŁĄCZNIKA ŚWIATEŁ EXC 200 rozsypał mi się i brakuje mi tylko jednej sprężynki ale ją dopasuję. nowy przełącznik kosztuje 182 zł he drogo ;) dobra zrobiłem sam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi