marco Opublikowano 24 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2004 no i teoria Damiana sprawdziła się po innym podłączeniu 3 wakumetr pokzauje tak samo jak poprzedni podłączony gdzie indziejach doświadczenie i fachowość :) ale mimo to wydaje mi się że i tak coś jest nie tak raczej chodzą dobrze a nie bardzo dobrze i teraz trudno będzi ustalić przyczynęnarazie temat uznaję za zamknięty dziękuję wszystkim za porady i pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 24 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2004 Dobrze, że nie zrobiłeś remontu silnika przed sprawdzeniem zegara, bo by niezła skucha była :-). Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 To ja się wtrące ze swoimi pytaniami... Rozumiem, że jeżeli mam moto z 4 garami to potrzebuje czterech zegarów (wakuometrów)?Gdzie taki zestaw można kupić i ile to cirkaebałt kosztuje??Jak się podłącza wakuometry do kolektora dolotowego?? Są jakieś krućce?? To by było na razie na tyle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 na 4 gary musisz mieć 4 zegarypodłącza się do krućców za fgaźnikami a przed silnikiem przynajmniej u mniekupisz na bazarach i w sklepach cena około 200-250zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 Podaję kontakt : Czarek Winkowski. Tel. 0-22 6795041 lub 0-603 230 369. Mam ten sprzęt, działam nim na codzień w warsztacie i powiem szczerze, ze jestem zadowolony - da się ustawić tak że praktycznie nie drgają, pracują bez zacieńć. Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi