alexlukasz Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Witam serdecznie posiadam Fazera 1000 z 2001r. I mam taki problem wycieka mi płyn chodniczy po odpaleniu chwile pochodzi i pojawia się płyn który kapie na kolektory i zaraz pojawia się obłok pary nie moge znaleśc miejsca z którego wycieka może ktoś miał taki problem i mi doradzi jak go usunąć. Zaznacze że myślałem że powodem tego może być pompa wodna została uszczelniona. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Witam, Wygląda na to, że masz w jakimś miejscu pękniętą chłodnicę. Miałem tak w DRZ - po którymś upadaku chłodnica nie wytrzymała, i puściła. I nie ciekło na zimno, ale jak się rozgrzał, to chłodnica się rozszczelniała. Jeśli to nie wielki wyciek, kup szuwax do uszczelniania chłodnic (na każdej stacji) i zastosuj. Powinien pomóc :) - w końcu to wygląda na drob ny wyciek. BTW oznacza, że Twoje moto ma swoją historię ;) Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Wystarczy trochę poszukać na forum, np. : Reply to this topicStart new topic > Dziurawa, cieknąca,nieszczelna chłodnica. Możecie poczytać obaj bo temat ciekawy. Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi